Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш ќе има ного народ првите денови/недели... Ќе има народ шо стварно обожава електронска музика ама ќе има и такви како шо Скопјани убаво ги викат - Копачи. Турбо, поп, не ти знам шо народ...Е ак се сите тка ного кее јако нели? :uvo: Доста е 1 клуб/кафич/место посветено на денс па да вииш мош првата/втората недела нема да има ного народ, ама после ке почне да се збире.
Баш ќе има ного народ првите денови/недели... Ќе има народ шо стварно обожава електронска музика ама ќе има и такви како шо Скопјани убаво ги викат - Копачи. Турбо, поп, не ти знам шо народ...
Сношти за шо си ојдех од Селект у 2 саато, да не ќе слушам пропалици од музичари, како Ламбето.. шо вика, вии пеејте на мене ми е малце фатен гласо.. па шо к*р си ојдел да пееш ак си болен, и така не си посалам од другите пропалици на македонската музичка сцена.:uvo:
Pak li pochnaa so gluposti,samo nosat peachi i peachki i pak nema fajde,eh sho grad imaame a sho od nego ostana?