Ноќна фотографија (ваши дела)

• Креатор на темата Креатор на темата Junior
  • Време на започнување Време на започнување
Првата фотографија ми се допаѓа, а на оваа вторава за жал апаратот ти фокусирал на коцката :( претпоставувам дека фотографираш со обично апаратче :)

feccae2a1abbebc5e44f979d2664c159-d4rup0x.png

http://donjas.deviantart.com/art/Skopje-In-The-Night-288646449 <== у случај да не ја дава у целосна големина овде :)

Ова се брои или ја промашив темата?

2q0ug4o.jpg

f/5.6 - 1/80 - ISO 80

Прогнозата е чисто небо за во сабота, полна месечина, од страна на природата се е во ред, само дали јас ќе успеам нешто да направам или ќе ми биде криво што не купив апарат со повеќе оптички зум...

Прогнозата е чисто небо за во сабота, полна месечина, од страна на природата се е во ред, само дали јас ќе успеам нешто да направам или ќе ми биде криво што не купив апарат со повеќе оптички зум...
Нетреба да ти биде криво затоа што немаш апарат со поголем оптички зум, Што би направил доколку би го имал истиот ?? НИШТО би имал само фотографија исполнета со месечина, биди креативен, а за да бидеш креативен треба да експериметираш, да го најдеш жарот во фотографијата, пробај различни композиции, вклучи и други елементи поркај месечината, и менувај го аголот или условно речено зумот, пробај и со поширок агол (помал зум) едноставно искористи го слободното време и играј си со апаратот и месечината ;)

Месечината е прекрасна вечерва.

Имате нешто сликички да споделете?
Ете јас што фатив на фејсбук :)

552780_10150923429743408_789803407_12151192_401599445_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom