Ноќна фотографија (ваши дела)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.511
Поени од реакции
8.126
Првата фотографија ми се допаѓа, а на оваа вторава за жал апаратот ти фокусирал на коцката :( претпоставувам дека фотографираш со обично апаратче :)

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Ова се брои или ја промашив темата?

f/5.6 - 1/80 - ISO 80

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Прогнозата е чисто небо за во сабота, полна месечина, од страна на природата се е во ред, само дали јас ќе успеам нешто да направам или ќе ми биде криво што не купив апарат со повеќе оптички зум...

Член од
8 декември 2009
Мислења
70
Поени од реакции
22
Прогнозата е чисто небо за во сабота, полна месечина, од страна на природата се е во ред, само дали јас ќе успеам нешто да направам или ќе ми биде криво што не купив апарат со повеќе оптички зум...
Нетреба да ти биде криво затоа што немаш апарат со поголем оптички зум, Што би направил доколку би го имал истиот ?? НИШТО би имал само фотографија исполнета со месечина, биди креативен, а за да бидеш креативен треба да експериметираш, да го најдеш жарот во фотографијата, пробај различни композиции, вклучи и други елементи поркај месечината, и менувај го аголот или условно речено зумот, пробај и со поширок агол (помал зум) едноставно искористи го слободното време и играј си со апаратот и месечината ;)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Месечината е прекрасна вечерва.

Имате нешто сликички да споделете?
Ете јас што фатив на фејсбук :)

Kajgana Shop