Nokia N98i Кинеска, мислења?

• Креатор на темата Креатор на темата Liska
  • Време на започнување Време на започнување
излезен е во Финска и би требало да се прошири до крајов на неделава во Европа... негде при крај на 09 и почеток на 10 ќе дојде и кај нас... јас го немам овој, уствари никој го нема во МК али планирам да го земам веднаш штом почне да се продава во Европа, значи нема да чекам дур дојде кај нас, веќе ќе застаре :)

така да веројатно од Грција,Словенија или Швецарија ќе го земам...

Користам кинеска Nokia N98+ веке пети месец. Тач скрин, две картички, две батерии. Не можам да кажам ништо негативно, добро служи. Купена е за 90евра.

Користам кинеска Nokia N98+ веке пети месец. Тач скрин, две картички, две батерии. Не можам да кажам ништо негативно, добро служи. Купена е за 90евра.

Од кај е купена?

:tv: ozbilno gi biva li ovie telefoni. gledam deka gi nudat za 4000-5000 denar. licat na orginalite i + imat i TV hahahah :tv:

Мене ме чуди само како овие кинезиве на НокЛа телефони растураат со ставање на ТВ, а овие оригинални произведувачи сеуште го немаат направено тоа???

Инаку не се заебавајте со овие кинезиве ич не се сигурна работа :)

Другар ми има кинеска нокиа со 8 мега пиксели а вади слики со формат 640 Х 480:pos2:

хахахахах кажи ми другарти од кај ќе ја земе и ја да зеам :pos2::pos2::vozbud::vozbud::pos2:

си се збунил ти нешто или другар ти те заебава... нема уште излезено n98
најново моментално е нокиа н97 и во декември би требало во МК да го увезат нокиа н990

Се извинувам за оф топиков..
Како се гледа дека форумот е полн со сарказам и терате сеир наместо да помагате.
Не лафајте само туку така колку да кажете нешто, сетики сите сте паметни и сите знаеме што сака да каже другаров на темата, или не?

Инаку и ти си се збунил или некој те заебава. Нема уште излезено Nokia n990 а камо ли пак да го увезат до декември:pos2:

Како се гледа дека форумот е полн со сарказам и терате сеир наместо да помагате.
Не лафајте само туку така колку да кажете нешто, сетики сите сте паметни и сите знаеме што сака да каже другаров на темата, или не?

Инаку и ти си се збунил или некој те заебава. Нема уште излезено Nokia n990 а камо ли пак да го увезат до декември:pos2:

Сетики не се сите до толку неинформирани како тебе ...
Повели образувај се ... ТУКА, и ТУКА прочитај уште неколку новости одамна веќе напишани за N900 :helou: btw телефонот уште малку ќе добие и нов фирмвер и веќе се продава кај нас цени од 480 во приватни мобилари 600 евра во импулс

Сетики не се сите до толку неинформирани како тебе ...
Повели образувај се ... ТУКА, и ТУКА прочитај уште неколку новости одамна веќе напишани за N900 :helou: btw телефонот уште малку ќе добие и нов фирмвер и веќе се продава кај нас цени од 480 во приватни мобилари 600 евра во импулс

Човек се образувам ја секој ден, ама бујрум образувај се и ти, повтори ги бројките по математика за почеток, добар предлог нели?
Има ралзика од N900 до N990

Човек се образувам ја секој ден, ама повели образувај се и ти, повтори ги бројките по математика, добар предлог нели?
Има ралзика од N900 до N990

хехех сеа ли најде да ми цитираш пост оставен пред месец дена... n900 мислев наравно, ако видиш на кибордот 9 и 0 се една до друга :wink:

хехех сеа ли најде да ми цитираш пост оставен пред месец дена... n900 мислев наравно, ако видиш на кибордот 9 и 0 се една до друга :wink:

Кога веќе мрчевте на првиот пост и 7 и 8 се една до друга нели? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom