fearless
in Arsenal we trust!
- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 1.193
- Поени од реакции
- 185
Најефтино има на форум.гсм.мк еден што продава може и тука да е член за 280 евра половен со целосна заштита Zagg и фул опрема ... а нови незнам точно разгледај по мобилариве
eve be jas imam nov...vo kutija brat 360evra odma...
inaku imam uste eden koj jas go koristam i sea za sea sum zadovolen od tel...do sea sum koristel samo nokia i ovoj do sea e definitivno najdobar...gledam gore se zakackavte za iphone4 i n900...htc nikoj ne stai vo igra a iskreno i jas nzm mng mng za niv...celata poenta e sto i n900 i iphone4 se mng dobri ako ziveesh bilo kade nadvor od mkd...i frki nemash so jak net so tel mozesh da imash sto sakash koa sakash...rabotata e sto iphone mng kine so naplata na dosta raboti...i ne prilagodliv so toa sto...pravish fotka nemozesh da ja pratish na nikoj osven na drug iphone...muzice jako da pratat nemoze...i red drugi raboti...pak ke recam od nokiava sea za sea sum zadovolen a za ponataka se mislam za n8 ali toa simbian go mrazam i tesko deka ke go zeam...taka da dodeka ne iskocat nekoj podobri tel...mislam deka n900 e sepak najdobra...od nokia sigurno a za od drugite moze vie ke pobiete...