Nokia N73 или Nokia 6120 classic

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    46
Ај со здравје да го користиш:)и кажи ми сеа да си купам поубав иако нема од твојот ама барем ко твојот:)зш кантава ке ја искршам моја!
Иначе да ти помагав у купувањето и јас ке ти кажев н73 перфектен телефон!

Aj со здравје да си се служиш со новиот телефон, иначе дефинитивно подобар е Н73, 6120 го имам разгледувано и не е којзнае што... Така да мислам дека го направи правилниот избор. :wink::helou:

ej zdravo da prasam samo dali znae nekoj da mi kaze kako da gi izbrisam temite staveni od kompjuter u telefon nokia n73 ne mi dava nikakva opcija za da mozam da gi izbrisam aj ako moze nekoj da mi kaze fala odnapred

ej zdavo ke ve zamolam koj znae da mi kaze kako da gi izbrisam temite od nokia N73 sto gi staviv jas preko kompjuter ne mi dava opcija da gi izbrisam u koga vlezam u programot men aplikacie gi nema samo od tamu moze da se brisat a tamu ne mi gi dava sto da pravam znae li nekoj da mi kaze aj ke ve molam ima li nekakva opcija da se izbisat

ej zdavo ke ve zamolam koj znae da mi kaze kako da gi izbrisam temite od nokia N73 sto gi staviv jas preko kompjuter ne mi dava opcija da gi izbrisam u koga vlezam u programot men aplikacie gi nema samo od tamu moze da se brisat a tamu ne mi gi dava sto da pravam znae li nekoj da mi kaze aj ke ve molam ima li nekakva opcija da se izbisat

Menu/Tools/Application Manager и таму ке ги видиш темите кој си ги инсталирал за да можеш да ги избришеш.Знај пред да сакаш да избришеш некоја тема гледај таа тема да не ја користиш во моментот.Значи смени тема стави ја на пример нормалната плавата и после тоа избриши ја темата која не ти прави мерак.Мислам дека бев доволно јасен :wink:

само проблемот е што има баг кај овие симбианци така да после инсталирање на негде +10 теми не ги дава во Application Manager туку треба директно од мемориската да ги бришете во private фолдерот, кој не е достапен да се гледа со било каков фајл менаџер на телефонот туку мора со кард ридер или преку дата кабел како mass storage device ...

мој совет темите инсталирајте ги во телефонската меморија :helou:

Nokia N73 ми се свиѓа повеќе :vozbud:

3D sound имаат двете верзии.
Разлика е што Мјузик Едишн има 2 Гб картица, а обичниот 128 мб. МЕ е црн, а другиот сребрен...

Не е работата само до картиците и бојата на маската.....(тоа можеш и сам да го смениш)...разликата е у тоа што сивиот е Нокиа Н73 а црниот е Нокиа Н73 мјузик !!!! со црната добиваш бољи звук (нешто слично на Нокиа Н95)....... Поздрав

drugari fala za odgovori sto mi gi davate kako da gi izbrisam temite sto gi sam instalirav preko kompjuter ali jas gi instaliram vo kartica ne u telefon nego dirkno da odat vo kartica i koga ke vlezam vo opcija kade sto se temite gi ima site a tamu nema opcija kako da se brisat i potoa odam vo programot Men Aplikacija od tamu moze da se brisat ama ne mi gi dava site temi na primer ako imam instalirano 10 temi vo programot za temi koga ke vlezam vo programot men aplika samo mi dava 2 do 3 temi a tie drugi kaj da gi najdam neznam kako toa mi e problemot ne mi gi dava site temi sto mi se instalirani vo telefonot pisite koj znae

drugari fala za odgovori sto mi gi davate kako da gi izbrisam temite sto gi sam instalirav preko kompjuter ali jas gi instaliram vo kartica ne u telefon nego dirkno da odat vo kartica i koga ke vlezam vo opcija kade sto se temite gi ima site a tamu nema opcija kako da se brisat i potoa odam vo programot Men Aplikacija od tamu moze da se brisat ama ne mi gi dava site temi na primer ako imam instalirano 10 temi vo programot za temi koga ke vlezam vo programot men aplika samo mi dava 2 do 3 temi a tie drugi kaj da gi najdam neznam kako toa mi e problemot ne mi gi dava site temi sto mi se instalirani vo telefonot pisite koj znae

Епа тоа ми беше целта на претходниот пост погоре доколку ги инсталираш во мемориска поврзи го телефонот како масс сториџ девајс или преку кард ридер стави ја мемориската ... ќе го отвориш фолдерот со име PRIVATE таму се сите системски фајлови од телефонот ... ќе шеташ по фолдерите и според име ќе ги бараш темите и тој цел фолдер каде што е темата бриши го !!!
пробај вака па пиши што си направил :cug:

за тоа темите инсталирајте ги на телефонската меморија ако инсталирате повеќе од 10 теми на мемориска картица после ги нема во апп менаџер да се избришат :vozbud:

bratko fala ti mnogu za odgovorot kako da gi izbrisam temite se snajdov i gi izbrisav kako sto mi kaza preku data kabel i vlegov vo folderot private i gi najdov i gi izbrisav samo ako sakas uste da mi kazes dali postoi opcija i temite sto se vo telefonot fabrickite temi sto se vo nego dali postoi opcija da se izbrisat ili ne pisi mi te molam da znam fala odnapred:salut: :cug:

bratko fala ti mnogu za odgovorot kako da gi izbrisam temite se snajdov i gi izbrisav kako sto mi kaza preku data kabel i vlegov vo folderot private i gi najdov i gi izbrisav samo ako sakas uste da mi kazes dali postoi opcija i temite sto se vo telefonot fabrickite temi sto se vo nego dali postoi opcija da se izbrisat ili ne pisi mi te molam da znam fala odnapred:salut: :cug:

Јас имам нокиа н73 и знај дека фабричките теми не можат да се избришат.

ако добро те разбрав тие неколку теми што се "вргадени" т.е. фабрички неможе да се избришат ... мислам нема ни потреба не зафаќаат многу место ... како и да е не се бришат ... поздрав :salut:

fala mnogu sto mi pomognavte za se sto ne mi bese jasno za nokia n73 i golem pozdrav do site od mene i se nadevam deka ke komunicirame pocesto pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom