Nokia N73 или Nokia 6120 classic

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    46
ej druze se snajov i go instalirav programot go otpakuvav fala mnogo i te vnesov vo mojot msn prifati me tamu pozdrav ako ima nesto pak ke ti pisam pozdrav fala mnogu

druze zaboraviv da te prasam programot ovoj sto mi go dade kako svetlo zosto e namenet da se koristi kako baterija ili moze da se koristi u temno goga snimam da sveti kako na soni erikson probav da ja fklucam kamerata i da snimam ama koga go fklucam svetloto preko programot nesaka da snima ne mi dava opcija da se zapali kamerata nego mi pisuva deka nemoze sto e rabota celo vreme probuvam i nejeke ako e samo kako baterija da se koristi programot pisi a ako moze i so kamera zaedno super ili mozda posti dug program za kamera jasmsakam koga e temno da si go vklucam svetloto kako kaj sni erikson i da si snimam vo temno razbiras li me a na nokijata nemoze ili jas neznam hahaha pisi mi ako moze pozdrav

torte_nokia n80 dali ja prcita porakata sto ti ja pisav nemate da mi odgovoris pisi mi cekam na tebe

да да сеа прочитав ај кај брат ми е нокиата неможам точно сеа да ти кажам ... ај пробај иди во камера уклучи на снимање после иди options или setting па flash направи да ти биде on ... таа функција си ја има во телефонот нема потреба од апликација
како и да е после ќе ти кажам точно како е ...

torte nokia ne mi odgovori na prasanjeto druze ja procita li predhodnata poraka aj spasime ako mozes potrazi nekoj program valjda ima pojak program od toj sto mi go dade za nokjno snimanje aj tebe te biva za tija rabote potrazi pa mi pisi pozdrav

Не постои такво нешто тоа е до самиот телефон колку јако ќе свети сијаличката :toe: на сони ериксон се појаки на овој е послабо ... нема било каква програма за појако да ти свети барав ама нема

ok fala na odgovorot izvini vaka ama stvarno slabo sum informiran pa zatoa te prasav

ej torte aj ako gu vidis poruku pisi ili prati mi nekoj dobar program ako imas za nokia n73 prati mi programce sto gi snima svi razgovori ama sto ne pipka ja imam edno dva takvi programi ama prisnimanje na razgovori koga snima pipka dali imas nekoj program sto ne pipka i prati ako imasfala unapred pozdrav

ej torte aj ako gu vidis poruku pisi ili prati mi nekoj dobar program ako imas za nokia n73 prati mi programce sto gi snima svi razgovori ama sto ne pipka ja imam edno dva takvi programi ama prisnimanje na razgovori koga snima pipka dali imas nekoj program sto ne pipka i prati ako imasfala unapred pozdrav

имам да само да го побарам и ќе го ставам тука за симнување ... не пипка додека збориш :helou:

еве го програмчето

111111111111wl7.gif

http://rapidshare.com/files/1212820...tion_FULL_2.71_Retail_www.gsmmkd.com.rar.html
пасс: www.gsmmkd.com

поопширно за програмава ТУКА

drugar torte aj ke te molam pisi mi kako da gi odzipuvam ovie dva programa sto mi gi pusti ti za snimanje razgovori mi baraat pin za da mozam da gi odzipuvam neznam dali ja neumu ili treba pin pisi pozdrav

6120 дефинитивно

n73kata e за во музеј.

torte daj pisi mi kako da gi otzipuvam programite sto mi gi dade za snimanje razgovori te molam dali ja procita porakata aj ke tem molam pozdrav

ај побарај ме на мсн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom