Нокаут фаза ТОП 16 - Лил

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Далеку се овие од држање час ...ги служи шутот, затоа во одбрана тебе и мене неможат да не одбранат. Ако ги застане шутот , ке бидне сешто...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Кој фантазер е овој Хакет ..[DOUBLEPOST=1442165579][/DOUBLEPOST]Во Тората да не пишува израелците дека не смеаат да шутираат тројки ? :rolleyes:

Последно уредено:
Каква неорганизирана репка се Израелциве, па нив Хрватска ке ги добие. :D

Лино Червар го има тренирано Хакет.Прво троши време безвезе,па оди на акција.

Kako mu se otvori zrebot na Italijancite..
Moze mnogu lesno da se najdat vo polufinale, steta sto gi jebat povredi na del od igracite i sto imaat utepan trener na klupa.

не можам да веруам каква слаба кошарка.. шо играат евреиве па дали они сами знаат. пас не можат да си дадат леле не ми се веруе ..леле колку умрени репрезентации

Штета шо Кроативе не отидоа понатака, да бидат ебени од Србија, само заради копилето татко му на Шариќ шо јадеше лајна. Ама се исплашија пичињата, па изгубија од Чешка за да спречат дебакл.

По поразот на Хрватска од Чешка, селекторот Перасовиќ најавил оставка.
Дали ова нашево гомно од тренер ќе има малку морал и ќе си поднесе оставка?

Калнеитис е еден од нај overrated плејмејкери...

XRQFjYv.jpg

Добродошли у четвртфинале:oleee:

Која асистенција на Цинцадзе :drk::vozbud:

Не би се кладел дека не ја згазна линијата...

Се протнаа Литванциве некако. Одбраната која треба да биде нивно најсилно оружје потфрли денес, браво за Мачулис, феноменална партија.

Со ваква игра против Италија ќе им биде многу тешко, кои се ептен непредвидливи.

Многу шанси судите му дадоја на Цинцадзевци! Прво требаше да го исклучат Пачулиа заради фаулот над Мачиулис или кој беше? После она не беше фаул во напад над Пулен 1000%.(Пулен се движеше).Реално литванците поминаја!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom