Нокаут фаза (финале КАТАР-ФРАНЦИЈА)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
3/3 седмерци брани резервниот голман на Бразил!:cuc::cuc::cuc::cuc:

Многу мерак ќе ми се направи ако победат.Имаат шпански селектор,подготвени се доста солидно.

Арно шо не завршивме први, знаејќи како ни оди со егзотични репрезентации. :D

Него, само јас мислам дека Хрвативе нема ептен лесно да победат со Бразил ? Ако победат не би било тоа повеќе од 3-4 гола според мене (ма да и 3-4 многу..ама ете очекувам утакмица слична како против нас кога играа)
Ама кој ме чита мене..

Цццц хрвативе гнаси, ги подреков и еве губат, ај може ќе свртат у второ

Узбуна чују се сирене. :D

Позитивно сум изненаден од Бразил, а и голманот со пеналите им е врв. Јака утакмица.

Сакам да плаче Голужа препотентниот!:sneaky:

Судииве врска си немаат.За разлика од литванците,кои беа топ во целиот натпревар.

Само против нас може Алиловиќ може Омејер да ми глуми. Се кладам дека против добра одбрана Словенија нема 25 гола да даде.

Е Бразилциве сега да изгубат ќе испадне дека немале среќа, неколку пати водеа, даваат голови од добри позиции, даваат пенали, не утињаат зицери..на добра игра да изгубиш е немање среќа. (пример Вардар лани кога отпадна од Флензбург).
А не нашиве денес.

Одбранава на Хрватска е феноменална последниве минути. :aplauz:

Ова е срамота овие што судат.Прво во 52-53 минута чист гол даваат,тој им суди седмерец и му брани Ивиќ на Чиуфа.На крајов реално е дека Копљар требаше да добие две минути,ама му намигна како Злате да е.:ROFLMAO:

На Бразил им досудија над 15 пробивања.

Ќе биде јако ако Германците ги победат Египет.

Дали ќе победат нафтените долари или репрезентацијата-федерација.

Кој повеќе ќе лиже газови за утакмицата..can't wait !

Ќе биде јако ако Германците ги победат Египет.

Дали ќе победат нафтените долари или репрезентацијата-федерација.

Кој повеќе ќе лиже газови за утакмицата..can't wait !
Ne bi gi otkazal Egipet,dodeka golmanot im e vo dobra forma.Igraat i pogrub rakomet,normalno africki stil..Mislam deka germancite ke se macat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom