Nirvana

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
а имав намера да пишувам за цела гранџ сцена, ама заеби, е*ате википедиата

Епа чорба момче......

Ве банирале(MSV,Mesaja)?!Ако, така треба,сега ќе имате повеќе време за у гаража. :D :(

Симносав од нет некој демек многу редок настап од Нирвана-Rhino Records 23 06 1989........
И морам да потенцирам дека е многу закон....иако звукот колабрира на неколку пати, сепак закон е.......
Иначе настапот е нешо како промоција на Bleach и се дешава во некоја цедетека(во тоа време тоа највероватно би се викало плочотека) пред некои 15/20 луѓе(да им е**м тоа среќниците) и на Курт гитарата вратот ко со салотејп да е лепен.......
Така да ако некој добие желба да го гледа нека изрази желба.....
Доволно е само да напоменам дека фан клубот на Нирвана организираше специјален screening од овој настап пред некој месец... :)

MSV напиша:
Симносав од нет некој демек многу редок настап од Нирвана-Rhino Records 23 06 1989........
И морам да потенцирам дека е многу закон....иако звукот колабрира на неколку пати, сепак закон е.......
Иначе настапот е нешо како промоција на Bleach и се дешава во некоја цедетека(во тоа време тоа највероватно би се викало плочотека) пред некои 15/20 луѓе(да им е**м тоа среќниците) и на Курт гитарата вратот ко со салотејп да е лепен.......
Доволно е само да напоменам дека фан клубот на Нирвана организираше специјален screening од овој настап пред некој месец... :)

Izrazuvam zelba!!

Сите изразувања желби треба да бидат изразувани во рамките на личните пораки......
Сепак да не дозволиме да заборавиме дека јас сум на условна казна и ако сакаме да разменуваме музички добра, тоа ќе мора да биде во согласност со правилата кои ги налага администрацијата на овој форум......
И затоа ке ве замолам да пристапите кон процес на смирување на страстите, градење на сериозна страво почит кон администрација на кајгана и секако....."НЕПОТРЕБНИ" МУАБЕТИ СТРОГО САМО НА ЛП!!!

A ја го немам гледано овој настап???
Или сум го гледал??? :? :? :?

MSV напиша:
Го немаш гледано......
Ама сакам да го гледам.....
Би можел да го изрежеш......па да го гледаме куде мене???

MSV напиша:
Сите изразувања желби треба да бидат изразувани во рамките на личните пораки......
Сепак да не дозволиме да заборавиме дека јас сум на условна казна и ако сакаме да разменуваме музички добра, тоа ќе мора да биде во согласност со правилата кои ги налага администрацијата на овој форум......
И затоа ке ве замолам да пристапите кон процес на смирување на страстите, градење на сериозна страво почит кон администрација на кајгана и секако....."НЕПОТРЕБНИ" МУАБЕТИ СТРОГО САМО НА ЛП!!!

dobro de ne sum u tek so nastanite....sorry guyz

MSV напиша:

каков фан клуб, некој странски мислиш, така? (глупо прашање, ама морав да прашам :lol: :lol: )

а иначе и ја изразувам желба, ми ја знаеш адресата за ЛП :lol:

LouWeed напиша:
LouWeed напиша:
KURT KNALLKOPF = KURT PUKNA GLAVA.................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eve ja sto mislam za nirvana....ama ja sigurno ke se vratam i ke procitam......... :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom