Nirvana

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Гижо напиша:
Mesaja напиша:
Мене ми е чудно сеа......како тврдат дека Курт се самоубил а нема отисоци на чкрапалото???

се претпоставува дека полицијата прерано дала заклучок дека е тоа самоубиство, и сега за да не се обрукаат, а веројатно и со потплаќање на Кортни не сакаат повторно да го отворат случајот, додека полицијата тврди дека при пукање со пушка, пушката се тресе од рацете и отпечатоците не замачкуваат

negovite pecati bea zapecateni so kokain ili so drugo......... :lol: :lol: :lol:

Гижо напиша:
Mesaja напиша:
Мене ми е чудно сеа......како тврдат дека Курт се самоубил а нема отисоци на чкрапалото???

се претпоставува дека полицијата прерано дала заклучок дека е тоа самоубиство, и сега за да не се обрукаат, а веројатно и со потплаќање на Кортни не сакаат повторно да го отворат случајот, додека полицијата тврди дека при пукање со пушка, пушката се тресе од рацете и отпечатоците не замачкуваат

bljak Cortney pokraj drugoto imala golem del vo depresijata na Kurt

LouWeed напиша:
pa neam uste vodka :hey2: .a weed pa ic nema.......... :evil:
Ја водка мрзам.......
Бидејки немам граничник у пиењето, и со водката како шо е јака 10 пути се имам токсифицирано.........
Затоа со вино ми нема крај...... :D :hey2: :hey2:
А за weed се знае...... :lol: :wink:

Ве молам да не ја уништувате темата..... :)

Eве јас да кажам што мислам.......
Гајле ми е шо викаат некои кретен дека Курт се убил, Курт бил џанак и шо ти не...........Ја сепак си ја сакам музиката и мислам дека е супер(во мој случај НАЈБОЉЕ)........
А во случај да не извршил самоубиство туку бил убиен......Па ич не се замарам од проста причина бидејки типот шо си дозволил таков луксуз да го убие нема да живее вечно....И он ќе отиде таму каде што е Куки......
Па нека му ја мисли........ :lol: :lol: :lol: :wink:
А тоа за комерцијалата......
Па кај ви се очите бре???

MSV напиша:
Гајле ми е шо викаат некои кретен дека Курт се убил, Курт бил џанак и шо ти не...........Ја сепак си ја сакам музиката и мислам дека е супер(во мој случај НАЈБОЉЕ)........
А во случај да не извршил самоубиство туку бил убиен......Па ич не се замарам од проста причина бидејки типот шо си дозволил таков луксуз да го убие нема да живее вечно....И он ќе отиде таму каде што е Куки......

Убаво речено......

MSV напиша:

ok e seto toa ama eve lugjeto sakaat da bidat na cisto--se samoubil ili go ubile.a od ovolku praenje muabet za nego Kurt ke se prevrtuva u grobot...

Не се секирај......
Он сега негде си кулира и слуша плочи од The Vasalines

Goddess of Chaos напиша:
ok e seto toa ama eve lugjeto sakaat da bidat na cisto--se samoubil ili go ubile.a od ovolku praenje muabet za nego Kurt ke se prevrtuva u grobot...

ја сум 85 % сигурен дека е убиен, и ова не поради тоа што сум негов фан, туку поради истражувањата што ги правев

Јас сум 85% дека се самоубил.....

Гижо напиша:
Goddess of Chaos напиша:

ја сум 85 % сигурен дека е убиен, и ова не поради тоа што сум негов фан, туку поради истражувањата што ги правев

kakvi istrazuvanja pravese

Гижо напиша:
Goddess of Chaos напиша:

Гижо ака. Шерлок Холмс........ :lol: :lol: :lol: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама гајле ми е дали го убиле или се самоубил.......

Goddess of Chaos напиша:

kakvi istrazuvanja pravese[/quote]

по интернет, страницата на Том Грант, приватниот детектив што го барал курт, дури му пратив и емајл ама не добив одговор, и многу други страници, провери го вебот што ми е у профил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom