MSV напиша:E, raboti be!!!Probaj pak!!!Gizo напиша:MSV напиша:Ej, GIZO...Odi na www.mhcpforum.tk
ete ti go Punk forumot so go sakase!!!!
raboti li linkot, nishto ne mi otvara
probav so site tri Bowseri (Explorer, Mozila, Opera), ne otvara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MSV напиша:E, raboti be!!!Probaj pak!!!Gizo напиша:MSV напиша:Ej, GIZO...Odi na www.mhcpforum.tk
ete ti go Punk forumot so go sakase!!!!
raboti li linkot, nishto ne mi otvara
Ti pod mislenje za NIRVANA, skotu moj drag, ni samiot neznaes sto podrazbiras...a ako ja mrzis muzikata i ti e down, neznam kako togas gi svakas tekstovite.....i ic kur ne e tvoja rabota dali on e covek ili necovek!!!![ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:]Мислењето е за Nirvana групата , под тоа подразбирам и карактер на членовите , а посебно тој што го пише текстот ...
Човек што се самоубива , а има дете и жена , не е човек.
Кога човекот нема почит за сам себеси , јас што да имам почит за него ?
А и музиката е таква , down , така да не е мој вкус ...
И курци што ја смени рок музиката ... Каква рок музика има сега што се разликува од тодогашната ? Има многу варијанти на Рок музиката
StenmarC.....Sto ti stana.... Se preporodi....BRAVO!!!!!!!!!!StenmarC напиша:[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:]мене лично не ми се свиѓа музиката на Nirvana ...
многу проста некако ...
дека има добри лирики .. да , ама нема некои јаки особености
???? wtf ????
Ај обиди се да преслушаш нешто пак, па дој пиши :wink:
Da!Macedalien напиша:A koga vekje sme kaj Nirvana, dali imate slushnato za William Burroughs?
MSV напиша:StenmarC.....Sto ti stana.... Se preporodi....BRAVO!!!!!!!!!!StenmarC напиша:[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:]мене лично не ми се свиѓа музиката на Nirvana ...
многу проста некако ...
дека има добри лирики .. да , ама нема некои јаки особености
???? wtf ????
Ај обиди се да преслушаш нешто пак, па дој пиши :wink:
[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:]Мислењето е за Nirvana групата , под тоа подразбирам и карактер на членовите , а посебно тој што го пише текстот ...
Човек што се самоубива , а има дете и жена , не е човек.
Кога човекот нема почит за сам себеси , јас што да имам почит за него ?
А и музиката е таква , down , така да не е мој вкус ...
И курци што ја смени рок музиката ... Каква рок музика има сега што се разликува од тодогашната ? Има многу варијанти на Рок музиката
Gizo напиша:se gleda kolku se razbirash od rok muzika, so samoto pojavuvanje na Grunge zamre stereotipniot rok od 80-te:boks:
Gizo напиша:1.Zborime za NIRVANA, koja shto go usovrshi Grunge-ot
2.Znachi NIRVANA spagja vo Grunge(koj shto proizleze od Punk, i se narekuva ushte i post-punk), a rok i metal ne se edinstvenite pravci
vo R'n'R
Macedalien напиша:A koga vekje sme kaj Nirvana, dali imate slushnato za William Burroughs?