Nirvana

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Малку изгледа и на Кортни во образите, и тоа ме нервира, кој знае дали мајка и кажувала добри работи за Курт, не се знае со таа луда наркоманка

post-4-1115855275.jpg

многу добра мајца

Еј Салееее....
По дома свирев...и дојдов до цврсто уверение дека треба со MSV да продожиме да ја свириме онаа песната шо личи на Нирвана(онаа шо ја избацивме од playlist за Рок-фест зашо на куло му беше досадна)
Па идете по џаволите вие metalhead's со тие ваши квази филозофии....
Песната е СУПЕР!!!

Добро бе педер ја не сум рекол дека песната не чини , баш е супер ептен за шутка,ама кај куло не проаѓа песната, знаеш он како го вика Курт-муерте.

Абе шо музика е Нирвана за свирење... Само којќе сакате да одлепи публиката на концерт, ама не е за праење римејкој и издавање на ЦД. Иначе Нирвана ко Крафтверк, најпознати се оти беа први во то шо го праеја, ама ако видиш ичкуро не ги бива...

Добро бе знаеме дека не е нешто за свирење ама еве за тебе предлог бидејќи си гитарист од голем калибар, од Death албумот The sound of perseverance.Башка финтата не е колку тешка музика свириш, а ти собери толку народ као нирвана па после збори. :devil2:

Абе шо се тепаш ти за НИРВАНА??? Јас си поштовам една група: мочање спроти ветрот, ако ги знајш... :D

guitardemon666 напиша:
Абе шо се тепаш ти за НИРВАНА??? Јас си поштовам една група: мочање спроти ветрот, ако ги знајш... :D
Живти се од кај не знаеш??????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Сале, вакво дрво сакаше да одгледуваш у на мајкати саксиите???
1ft.jpg

Или вака да ти изгледа балконот о Амстердам???
HMb.jpg

guitardemon666 напиша:
Не...Мене стварно ме чуди....
Под хитно да си пишал од кај не знаеш!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom