- Член од
- 24 март 2005
- Мислења
- 2.423
- Поени од реакции
- 38
So be...Toa ti e edna od "mnogute"knigi sto si gi procital, pa sea se falis???StenmarC напиша:Gizo ... Мартин Идн од Џек Лондон :wink:
btw
tvoeto mislenje za NIRVANA....SMRDI!!!!!!!!
So be...Toa ti e edna od "mnogute"knigi sto si gi procital, pa sea se falis???StenmarC напиша:Gizo ... Мартин Идн од Џек Лондон :wink:
MSV напиша:Pesnata ja napisal bidejki mu skurcilo od sranjeto sto go zborat mediumite za nego, i od toa sto go osuduvale zasto on imal slabost kon psihotropni supstancii....i zatoa sakal da im go plesne u faca, ali toa ne trebalo da bide premnogu ocigledno, bidejki i se ocekuvalo on da go napravi toa, i so toa mediumite bi imale uste pogolema korist od nego, i uste poveke bi go zloupotrebuvale....ali on na samo negov svojstven nacin gi zaebal, i ja napravil pesnata... i sega site oni mozat da si se tesat deka toa e ustvari pesna za tamu nekoe siluvanje!!! :!: :!: :!: :!: :!:Gizo напиша:Ovaa pesna sigurno ja znaete, pa da vidam koj kolku go razbral znachenjeto
Rape Me
Rape me
Rape me my friend
Rape me
Rape me again
I'm not the only one (x4)
Hate me
Do it and do it again
Waste me
Rape me my friend
My favorite inside source
I'll kiss your open sores
Appreciate your concern
You'll always stink and burn
Rape me
Rape me my friend
Rape me
Rape me again
Rape me! (x9)
StenmarC напиша:Добро зашто го потенцираш работи кои ги кажал??? Што сакаш да кажеш со тоа ???
Daj be ne bidi od tie tamu gorenavedenite....Procitaj ja pesnata mnogu pati i ke vidis za sto zaboruvam :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:Gizo напиша:MSV напиша:Pesnata ja napisal bidejki mu skurcilo od sranjeto sto go zborat mediumite za nego, i od toa sto go osuduvale zasto on imal slabost kon psihotropni supstancii....i zatoa sakal da im go plesne u faca, ali toa ne trebalo da bide premnogu ocigledno, bidejki i se ocekuvalo on da go napravi toa, i so toa mediumite bi imale uste pogolema korist od nego, i uste poveke bi go zloupotrebuvale....ali on na samo negov svojstven nacin gi zaebal, i ja napravil pesnata... i sega site oni mozat da si se tesat deka toa e ustvari pesna za tamu nekoe siluvanje!!! :!: :!: :!: :!: :!:Gizo напиша:Ovaa pesna sigurno ja znaete, pa da vidam koj kolku go razbral znachenjeto
Rape Me
Rape me
Rape me my friend
Rape me
Rape me again
Hate me
Do it and do it again
Waste me
Rape me my friend
My favorite inside source
I'll kiss your open sores
Appreciate your concern
You'll always stink and burn
Rape me
Rape me my friend
Rape me
Rape me again
Rape me! (x9)
ja imam druga verzija, ama mozhe i ovaa e tochna.
gledav edno intervju so nego i kazha deka toa pretstavuva eden vid na poetska pravda, odnosno koga nekoj chovek ke siluva, odi vo zatvor i tamu go siluvaat
Aj...nema veze!Gizo напиша:glup toa go ima kazhano lichno Kurt vo edno intervju, prochitaj poubavo shto napishav, go imam gledano toa intervju
MSV Chill Out човече ... не е твоја работа јас колку книги сум прочитал, не се нешто многу многу, ама барем останале у глава ... оваа книга беше дело-лектира во 2ра или 3та година едно добри 7-8 години и верувам дека и ти си ја читал (освен ако не си сега средно), само проблемот е што кај мене останало нешто од книгата, а кај тебе веројатно не ... who's the fucked up now ????MSV напиша:So be...Toa ti e edna od "mnogute"knigi sto si gi procital, pa sea se falis???StenmarC напиша:Gizo ... Мартин Идн од Џек Лондон :wink:
btw
aaaaa....Ti!!!!!!!StenmarC напиша:MSV Chill Out човече ... не е твоја работа јас колку книги сум прочитал, не се нешто многу многу, ама барем останале у глава ... оваа книга беше дело-лектира во 2ра или 3та година едно добри 7-8 години и верувам дека и ти си ја читал (освен ако не си сега средно), само проблемот е што кај мене останало нешто од книгата, а кај тебе веројатно не ... who's the fucked up now ????MSV напиша:So be...Toa ti e edna od "mnogute"knigi sto si gi procital, pa sea se falis???StenmarC напиша:Gizo ... Мартин Идн од Џек Лондон :wink:
btw
MSV напиша:Ej, GIZO...Odi na www.mhcpforum.tk
ete ti go Punk forumot so go sakase!!!!
E, raboti be!!!Probaj pak!!!Gizo напиша:MSV напиша:Ej, GIZO...Odi na www.mhcpforum.tk
ete ti go Punk forumot so go sakase!!!!
raboti li linkot, nishto ne mi otvara
???? wtf ????[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:]мене лично не ми се свиѓа музиката на Nirvana ...
многу проста некако ...
дека има добри лирики .. да , ама нема некои јаки особености
[ТоТаЛНо_ЗаЕбАН напиша:]мене лично не ми се свиѓа музиката на Nirvana ...
многу проста некако ...
дека има добри лирики .. да , ама нема некои јаки особености