Никола Груевски бил член на Демократска Алтернатива!

• Креатор на темата Креатор на темата VMROZasekogas
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, ама има 4 стана од плата.

4-те стана не му се од плата, на мајка му се а таа била медицинска сестра на печалба во либија

и шо ако бил во ДА, па и јанкуловска била во ДА (барем така викаат, ова барем за да се заштитам од клевета)

Анамнезијак, а бе, нели. Таткото на една моја другарка беше 6 годин во Ирак па не купи ни 2 стана!

Жифти мајка?! Од Либија, а?!!

Кое време била??
Во Југославија??

Тогаш одеа само комуњарите на службени патувања во братската Либија!

Роднина му е Јанкуловска.

жената била домаќинка, штедела

а и не биле 4, викаат 3 биле

Да бе!
И мајка ми штедеше цел живот, и татко ми, па немаме ни три стана, ебате.

Ајде, не се амнезирај, анамнезирај се.

само мене не ми е јасно, и во прилеп имаат стан или таму бил под кирија кога студирал

уствари не ми е јасно зошто студирал во прилеп, кога св. кирил и методиј му бил до газо што би рекле прилепчани

А Скопскиот е поим за чесност и ука :pos2:

Него... почна кампањава хмм, се интензивираа полтронските теми.

vo prilep odea onie sto ne mozea da se zapisat zasto javna tajna e deka lesno se zavrsuva i e korumpiran fakultet.

Не го примале клетите комуњари на факултет, па морал да оди Прилеп!

Толку го бивало!

Во прилеп е многу потешко да се заврши и тоа може да ти го каже секој.
Потсети ги подфорумите образование и прашај таму префрлани студенти!

А за тоа .....каква врска има факултетото со тоа колку го бива некој човек?
Дали тука читам дискриминација??
Зарем луѓето што немаат завршено факултет се нешто подолни од тие со факултет и неможат да учестувуваат во општествената дебата и општественото дејствување...?

vo prilep e polesno zaradi mitoto sto vladee.inaku toa go kazuvam zasto mi imat kazano studenti sto imat zavrseno tamu.a za skopskiot ekonomski ne znam.

и што ако кој курац темава? сите знаеме кој го создаде Вмро пак тој истиот денес е најголем бугарин, Никола 100 пати подобро од него ја води партијата, и го врати рејтингот и само го наголемува, победи на сите избори освен наместените на БЦ за претседател и се поверојатно е дека и на пролетниве ќе победи

Драги Гроздановски е духвниот основач на ВМРО-ДПМНЕ.

vo prilep e polesno zaradi mitoto sto vladee.inaku toa go kazuvam zasto mi imat kazano studenti sto imat zavrseno tamu.a za skopskiot ekonomski ne znam.

Па распрашај се меѓу студентите :) Сигурен сум ќе ти достават и МЕНИ со предмети и нивното актуелно котирање на “берзата“.

Разликата е што.. МЕНИТО на Скопскиот е мноогуу “помрсно“ :)

Едина цел му била раздор во ВМРО.
Бог да те чува.
Па на ВМРО после поразот 2002 му требаше раздор да се расчисти од баграта.
Еве мене ВМРО ми е прва и единствена партија.
Никогаш ВМРО не котирал подобро одколку сега.
И никогаш ВМРО не било очистена од сељачишта бар во врвот како сега.
По општинските горе доле 50%, 50% се.
Кога ќе видиме таква борба во СДСМ ?
Инаку не ми е поентата дека ВМРО-ДПМНЕ е иделан партија, далеку од тоа, али во моментов, единствена асалана опција.
Која и партија да се створи сплеткарошите стално ќе ги има.
Кога ние во здружение на граѓани со 40 членови имавме 2 уфрлени од службата да не замајуваат со разно разни пропагандни шеми тогаш што правиме за партиите.

Баграта не е расчистена бе туку напротив,останати се најголемите сељачишта сега помешани со младите комуњарчина представуваат симбиоза токму на она што може да се нарече централен комитет како во СКМ.

Анамнезијак, а бе, нели. Таткото на една моја другарка беше 6 годин во Ирак па не купи ни 2 стана!
Жифти мајка?! Од Либија, а?!!
Што праела бе, му го пушела на Гадафи па и давал тро отпојќе пари??
Кое време била??
Во Југославија??
Тогаш одеа само комуњарите на службени патувања во братската Либија!
Роднина му е Јанкуловска.

Абе “мачор“ ја прекардаши ебаго со ова пушенето.:kesa:

само мене не ми е јасно, и во прилеп имаат стан или таму бил под кирија кога студирал
уствари не ми е јасно зошто студирал во прилеп, кога св. кирил и методиј му бил до газо што би рекле прилепчани

Тоа беа само непотистички корелации во соодветно време и можноста факултетот да се заврши многу полесно кога се има луѓе кој можат тоа да го направат без проблеми.Денес нивните деца практично му се десна рака.:toe:

Ова е фина најава за малициозните, полтронски теми шо ќе следат. I can't wait:vozbud:

Више добива насоки на собир на средсело кај шо ќе оговараме (на пример фактот дека у Прилеп диполмираат глупите, а у Скопје паметните :pos:)

Реално е ирелевантен муабетов, али фино е да се забавуваме со трачеви:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom