Никола Груевски бил член на Демократска Алтернатива!

• Креатор на темата Креатор на темата VMROZasekogas
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Никола Груевски прв пат впартија влегол во тогашна Д.А. и тоа пред да падне СДСМ во '98

еве ви податоци:
ID 3312 Data na zaclenuvanje 25.05.1998, Ime i Prezime Gruevski Nikola, Prijaven list 007042, Godian na raganje 1970, Ulica. Vasil Gorgov 29/2/56, Opstina: Centar,Skopje, Stranski jazici: ANG, Sfera na interes: Drugo,

Едини и од ДПА да дошол ти пак ќе пушиш на избори :tv: :icon_lol: :pusk:

и шо ако тој бил член на да??????????

Како тоа шо има врска кај бил член, па он се претставува како најголем вмровец, се претставува како духовен водач на ВМРО... а вие велите шо има врска од кај почнал.

Овој човек видел шанса да профитира и веднаш ја сменил партијата.

Како тоа шо има врска кај бил член, па он се претставува како најголем вмровец, се претставува како духовен водач на ВМРО... а вие велите шо има врска од кај почнал.

A koj ne?????
Osven BC koj e epten karakter....:)

и што ако кој курац темава? сите знаеме кој го создаде Вмро пак тој истиот денес е најголем бугарин, Никола 100 пати подобро од него ја води партијата, и го врати рејтингот и само го наголемува, победи на сите избори освен наместените на БЦ за претседател и се поверојатно е дека и на пролетниве ќе победи

и што ако кој курац темава? сите знаеме кој го создаде Вмро пак тој истиот денес е најголем бугарин, Никола 100 пати подобро од него ја води партијата, и го врати рејтингот и само го наголемува, победи на сите избори освен наместените на БЦ за претседател и се поверојатно е дека и на пролетниве ќе победи
Љубчо НЕ ГО создаде ВМРО - ДПМНЕ.

Шојма врска каде бил член???
Kako nema?
Ugrinovci i Sterjovci bea reseni batevo da go stavat na vlast bez razlika sto bese nikoj i nisto.
Za to Sase odrabotuvase vo Vmro kade OK Aerodrom se prekrsti vo OK po tatko mu,a NG himself odrabotuvase kaj Cile.
A pazi ova...imaa i treta opcija ili Trajko odrabotuvase vo DP oti togaj prolet `98 ne se znaese so kogo Vmro cec koalicira.
Onoj Osa koj se pojavi na tema za LG i veli deka batevo go ukrade Vmro...nikoj od nas ne e svesen kolku e vo pravo.
I posle vodel pro GR politika...pa sto znae drugo?

,ова е класична јавна злоупотреба на приватни податоци.Во нормална држава би попил една кривична за ова.:tapp:
И шо ако бил во ДА бре???:tapp:
Kako sto ako?
Zosto krie togas?
Procitaj sto jas napisav.
Edina cel na vlez na NG vo Vmro bese razdor vo Vmro.
A samiot NG bese i e idealen za takvo nesto.Poln komplexi,a vreden,raboti ko saat za sebe a vsusnost za sosem 15-ti.
Bot nad botovi!

пa шо...и ти не си от секогаш член на седесето... :)

А дали мислиш дека ако ова што си го напишал, ако е вистина (неверувам), е изолиран случај ?

Нема врска каде некој почнал - важно е каде ќе заврши !!!!
Тоа да ти е јасно пиле...

Иначе шо ја згршил партијата ја згрешил....не е вемеро за него !

Long live Communism...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom