Никогаш повеќе нема да....

• Креатор на темата Креатор на темата Milena*
  • Време на започнување Време на започнување
нема да се одделам од личноста што ја сакам, кога веќе еднаш ќе ја почуствуваш љубовта, после е тешко да се живее без неа

реков дека никогаш повеќе нема да се заљубам ама..посилно е од мене!!!затоа,никогаш повеќе нема да речам никогаш!!!

Никогаш повеќе нема да бидам идиот со некој кој прави се за мене.

никогаш повеќе нема да плачам за некој што не вреди..
никогаш повеќе нема да си ја трескам главата за некој..
никогаш повеќе нема да го гледам него со исти очи..

Никогаш повеќе нема да седам на две столици. :uvo:

...нема да имам доверба во некоја.

Aпсолутен оф топик :) Forgive me.

...нема да имам доверба во некоја.

Oд старт си се заебал :) Ако се поставиш така, никогаш нема да бидеш мирен и спокоен колку треба да бидеш. Имај доверба, верувај; и цело време знај дека е возможно некој да ја искористи довербата. Taкви сме ние, луѓето.
Ама биди и ти способен во одреден момент да преминуваш преку некои работи...да ги фрлиш во тоалет и да пуштиш водичка. Кој еднаш ја изиграл довербата, да не му ја довериш уште еднаш.

Глупаво е да си ја кратиш шансата за среќа, тотално е бесмислено некое девојче кое во моментов гледа некакви чизми во некој излог во некој град, девојче кое денес нема ни поим дека постоиш - да наиде на ѕид кој ти си го изградил, заштитна преграда која ќе ги избрка демоните на минатото и ќе ти даде привидна стабилност, и доколку патиштата ви се вкрстат еден ден (на пример ако наместо мобилара отвориш продавница за чевли:) ) никогаш да не добие шанса самата еден ден да ти се довери, тебе :)

Носи се со проблемите, носи се со себе. Не носи се' у.п.м. :)

Никогаш повеќе нема да посакам да биде како некогаш...
и..
Никогаш повеке нема да се заљубам :vozbud:

никогаш нема веке да се заљубувам во некои што не се за мене
никогаш нема да верувам на ниедно машко
никогаш повеке нема да плачам за него
никогаш нема да имам надеж дека ке си најдам некој створен за мене

Никогаш повеке нема да се нервирам за глупости.
Никогаш повеке немад да си го запоставам дневникот.
И никогаш нема да си ја преминам мојата природно поставена граница,до кај можам да одам со некој...

Mnogu pati sum rekla deka nema da sakam i nema nikomu da mu veruvam i pak do pravam toa am ase nadevam deka ovoj pat ne gresam povtorno

Nikogas poveke nema da imam celosna doverba vo partnerot...:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom