Никогаш нема да си простам што ...

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш нема да си простам што не поминав повеке време со една личност со која сега и да сакам неможам да ги поминувам дните.
Што не се запишав во друго средно училиште:tapp:
Никогаш нема да си простам за стотина ситници направени ама времето нема да го вратам никогаш.

Никогаш нема да си простам, за тоа што воопшто не се каам за ништо, грешно или негрешно направено , хо хо хо:vozbud:

У принцип не сум човек што се кае ради нешто,за ништо во животот се немам покајано зошто сум доволно присебна да размислувам за секоја постапка,имало и киксови ама секако не биле страшни и тие на крај краева ме научиле на многу работи!

Не се каам ама затоа се осудувам самата себеси и никогаш нема да си простам само една работа што е доволно сериозна да ме мрдне од мозокот,да се чувствувам збунето,не објасниво,не целосно,едноставно летање во воздух со одело за у вселената!Се каам само затоа што сама на себе си го прљам угледот,уништувам нешто што се стекнувало подолго време,и со ова можам да повредам неколку личности!Од друга страна пак, сум многу среќна со пропратни незгодни немири што ги чувствувам.И ова еден ден во блиска иднина ќе заврши ама се ќе остане како една пријатно-не пријатна дамка во мојот живот.:pipi:

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just wanna live while I'm alive:pipi:

Никогаш нема да си простам што бев со најголемиот женкар во градов :kill:

Нема да си простам поради тоа шо дозволив да ме искористат на најубав начин поранешните другари мои.. кога имаа корист од мене јас бев таму за нив а на мене кога ми требаше нешто не беа видливи тогаш... јбг.. човек од грешките учи :)

Нема да си простам поради тоа шо дозволив да ме искористат на најубав начин поранешните другари мои.. кога имаа корист од мене јас бев таму за нив а на мене кога ми требаше нешто не беа видливи тогаш... јбг.. човек од грешките учи :)
Само, штета што секогаш ги гледаме грешките на другите луѓе кон нас, а никогаш своите кон другите луѓе или кон себе. :zid:

Никогаш нема да си простам што на моменти бев многу наивна, им верував на сите и дозволив да бидам повредена..:jaj:

Никогаш нема да си простам што сум лика прилика на мама.
Да знаев дека ќе е вака, ќе си останев во утробата.

Никогаш нема да си простам што сум толку наивен и никогаш нема да си простам што пропуштив шема со девојката која ја сакаФ и уште ја сакам ама сега веќе е готово времето не се враќа :toe::pos2::pos2:

Се каам за секој шо бев предобар и на секој шо гледав да помогнам и да е океј а после те плукаат во рака.... од сега само ладнокрвен е најдобро да се биде..

nikogas nema da si prostam sto sum propustila nekoi ubavi priliki vo zivotot i za rabota,i za stranstvo,i za ljubovi sl.,mislejki deka-ima vreme,rano e,sea imam premnogu obvrski,pa nemozam zaradi faklutetot,sega mi se iskaca,zabavuva,ke ima drugi priliki,pa sramezlivosta i.t.n-zaradi takvi pricini i izgovori,a eden den svakas deka vremeto premnogu brgu leta i pominuva i treba da se zgrapci momentot i da se boris za da uspees.

Никогаш нема да си простам што сум таков голем мекуш и им простувам на сите.
Едноставно таква сум.. нејќам никому да му бидам лута :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom