Nikita

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Одвај ја чекам следната епизода!! Многу јако заврши последнава епизода :D. Ма ја обожавам серијава хехе

--- надополнето ---

Само кој ќе чека до 7-ми април :(

Добра е серијава не е лоша само да видиме како ќе продолжат понатака иначе превземено имам 16 епизоди до сега.

Знае ли некој кога излага наредна епизода од серијава?

лелее суууупеер епизода :vozbud: конечно Мајкл се одлучи на која старна е :je:

Топои беше 21-ва епизода. 22-ра очекувам да биде најдобрата епизода до сега. :)

Леле каков крај на сезоната :vozbud: Не очекував дека Алекс и Никита ќе се разделат ама тоа е :) Верувам во следните сезони пак ќе бидат заедно.

On May 9, 2013, The CW announced that Nikita had been renewed for a shortened fourth season (and possibly a final season) of unspecified number of episodes. Изгледа 4 -та сезона ќе биде последна :( а јака серија е

On May 9, 2013, The CW announced that Nikita had been renewed for a shortened fourth season (and possibly a final season) of unspecified number of episodes. Изгледа 4 -та сезона ќе биде последна :( а јака серија е

6-13 епизоди ќе има мислам. Оваа ќе биде последна, затоа што гледаноста и опадна доста.

Премиерите на прва, втора и трета сезона имаа гледаност од 3.57м, 1.85м и 0.95м
Финалињата на истите имаа 2.32м, 1.77м и 1.38м.

Јбг, интересна е, и ја ја глеам.

Да не знае некој 4 сезона кога ќе можеме да ја гледаме.

Да не знае некој 4 сезона кога ќе можеме да ја гледаме.
Знам само дека можно е 4-та сезона да биде последна со малку епизоди ,а кога може да се гледа мислам после септември .

Дефинитивно ја откажаа. Сезонава ќе биде последна со само 6 епизоди и толку. Штета, ми беше ќеф да ги гледам Никита и Алекс, убавици...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom