Ние за Гоце

еј добра идеј ке дојдам, иако незнам зашто овој датум може на 4 кога му е роденден ама нема врска кога се сака не е важен датумот. И секој кога навечер ке ги види децата што седат и го сквернарат споменикот при поминување по една воспитна како што има правам јас и да им се каже кој е тој човек зтоа што е очигледна нивната домашан неписменост. Поздрав таму сме во недела

Абе да не му текне на некој да вари чај?
...онака само прашувам...чд (чд = :D) :)

не бе се стопли времето..мме

кажи што сакате..кока фанта или џафа...џафа ја прави некој арап па се мислам

Тоа џафата не ми прави многу мерак...:)
А баш се надевав на олд скул чајче...па и грав во казан, зошто да не? :pos::pos::pos:

Таман до пладне мечот Џоковиќ - Цонга ќе заврши... :D Потврдувам присуство уште еднаш.

Јас гласам за чај. :)

Sith

Браво, Хубаво е че правите такива нешта!
Поставете снимки после да видим и ние ;-)
А паметника е много хубав, да знаете коj е скулптора? Нема да е лошо да го намерите. Ште се радва човека

не бе се стопли времето..мме

кажи што сакате..кока фанта или џафа...џафа ја прави некој арап па се мислам
Значи и онаа косовскана кола (не ми текнуе на името) отпаѓа?:crybaby: :icon_lol::icon_lol:

Значи и онаа косовскана кола (не ми текнуе на името) отпаѓа?:crybaby: :icon_lol::icon_lol:

Како тоа отпаѓа? А со што онда ќе ги бришеме графитите од споменикот? :P

Sith

еј за графитите денес со човек бевме да видиме онака стручно и одблиску

абе тоа е катастрофа, скУЛПТУРАТА Е ОД 1946 а и мермерот најверојатно е од тогаш...графитите се напластени еден врз друг и впиени во мермерот само бог ги вади, а мермерот како мермер е целиот распукан и на места одвоен или искршен

целата околина е со шишиња од скопско и редбул а патеката е бетер од постаментот...хорор

ке земеме вреки да зачистиме околу, за чистење тешко ама бркаме работа за реконструкција,

земете цвекиња да положите кој може..црвена и жолта боја...

--------------------------

за пиење чајот е откажан пошто стопли времето, ке има 0,5 литри сокчиња..дојдете навреме да не останете жедни:nesum:

за музика да се надеваме дека агрегатот нема да биде погласен од радивцето...ке се свират стари македонски песни , староградски стил и за финиш ако ја најдан навивачката од Тошка!!!!

Аполоџис што не дојдов- закаснив 2 саата пошто гледав тенис, па се развлече мечот. :( А баш ми е криво.

Sith

Аполоџис што не дојдов- закаснив 2 саата пошто гледав тенис, па се развлече мечот. :( А баш ми е криво.

Sith

Исто. Кога се јавив во 1300, се било финито.

Како мина?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom