Nicknames на IRC :)

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
А на кои канали идете?:)
Па одприлика на овие
#CyberHell ,#struga, #strugaonline , #bacardy , #kamikazi , #CyberStruga , #Zvezdi , #Audi , #L0st , #Mavrovo , #wildwest , #premier , #L-O-S-T , #ChelseaFC , #vevcani , #NetXXXcluB , #oktisi , #StipCafe , #ohridcafe , #The-Ghetto , #kokain , #love&fun , #Djmkd , #Mol , #mIRCParty, #070 , #SR , #NeNoRmaLni , #Love.For.You

nick ... ^^DrAgAn^^ ili GeGo

Ехх, никот ми беше ^Man_UtD :pos2:
Идев на многу канали, #No_Name (moj kanal) #Ku-Team #NeT-ChAt #P|rates #Kumanovo (slabo idev :) ) #WCnet #ManchesterUnited на толку се сеќавам..

Ретко сум на mIRC ама ако сум сум како bavarec или FERRARI-mkd .

V_I_K_T_O_R
Ама не одам веќе мој канал е #Strymica ако го сака некој нека пише поз.

порано: C_@_S_P_3_R

сега не идем, ако идам сум: m1|a[N]eZ`

ех мирц мирц :) па се одкажав после 7 години мирцање хаха , т.е влегувам само кога имам потреба на некој канали ... никот ми е darkwalker па некој што мирца од порано можеби и ме има сретнато :))

Кога се глупирав на мирц стално пишев имиња као NapaLena, beautyful, littlegirl, ubavica итн. Еден куп латвици си мислеа дека праат муабет со женско, а ја им се смеев позади монитор.

Со години го користев MaCa^^^ , после сменав MaRyJaNе, али долго неам користено мирц...досадно е

Не користам појче ирц. Порано ми беше (до пред 2 години) B_O_Z_I_N_O :pos:

Puuu irc kojznae kolku vreme nemam ukluceno, so godini :))) A MNOOOOGU dolgo idev na ircot, okolu 7 godini :)
Inaku nikot mi bese CyberWorm :)))))))))))))))))))

Isto taka i ako moze da mi kazete kako mozam jas licno da si narpavam moj irc chanel :D Blagodaram odnapred.

Леле спиеФ порано на мИРЦ:) Можевте да ме најдете како :
Munja ; B|tt3rsw33t ; Arch|Enemy ; JustABoy :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom