distorsion
gnr
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 141
- Поени од реакции
- 4
го имам мислењето на good dess апсолутно е во право но немора да брзаме со секакви коментари ќе ги видиме има време
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да не влезат во финале, младата публика пак ќе ги обожува и ќе ги сака, која воедно е нивна единствена публика, па затоа нема потреба оваа година воопшто да се замараме за кариерата на евровизииските претставници затоа што нивната кариера без разлика на успехот или пласманот ќе биде иста, ако не станат уште популарни кај децата и тинејџерките.
Ако сакаат да се докажат и кај повозрасната публика, треба време и да покажат некаков успех.
Не е проблем брат одам, фала на консултацијата. :smir::smir: :smir:
А колку треба да платам за да ја представувам Македонија на истава Евровизија? Не сум кој знае каков музичар а и судејки по нашиве представници нели не ни мора да бидам... :helou:
А што знам и еден ром, како пее не си свесен. Пее, плаче, игра, немаш појма ногу е добар.
За него ке платам он да не представува нели бива...
Или пак можеби да платам за ромот да биде во дует со овие женскиве (некст тајм) што ке не представуваат сега - е ова мислам дека е нај добра варијанта. Што мислиш?
До чичкото што е одговорен за праќање пеачи за Евровизија: Чичко, колку треба да ти платам и јас, за да може мојот ром да пее во дует (фактички ке дојдат трио нели) со овие женскиве (некст тајм) што ке одат да не представуваат. Пиши ми по приватна порака. Поздрав.
Лол кој вика дека овие свира рок? Па дали сте вие нормални. Сеа ќе видите каков лош пласман ќе имаат на Евросонг и толку ќе биде од нив, ќе ги заборават и дур да изброеш до 10 ќе се најде некој друг бенд кој ќе ја пали женската публика од 11-15 год. и истата судбина ќе ги снајде и нив. Е тоа ни е бедната музичка сцена и таква ќе биде све дур има луѓе како Дарко, Јован, Елвир и све по ред копиљаната.
Далеку од Les Paul, копија е.А што марка на гитара има Мартин???
Gibson Les Paul???:smir: