Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
го имам мислењето на good dess апсолутно е во право но немора да брзаме со секакви коментари ќе ги видиме има време

И да не влезат во финале, младата публика пак ќе ги обожува и ќе ги сака, која воедно е нивна единствена публика, па затоа нема потреба оваа година воопшто да се замараме за кариерата на евровизииските претставници затоа што нивната кариера без разлика на успехот или пласманот ќе биде иста, ако не станат уште популарни кај децата и тинејџерките.
Ако сакаат да се докажат и кај повозрасната публика, треба време и да покажат некаков успех.

И да не влезат во финале, младата публика пак ќе ги обожува и ќе ги сака, која воедно е нивна единствена публика, па затоа нема потреба оваа година воопшто да се замараме за кариерата на евровизииските претставници затоа што нивната кариера без разлика на успехот или пласманот ќе биде иста, ако не станат уште популарни кај децата и тинејџерките.
Ако сакаат да се докажат и кај повозрасната публика, треба време и да покажат некаков успех.

И квалитет, да не заборавиме. Затоа што со Јеииииејејјеје дерења на микрофон публика со поспецифичен вкус на музика не се задоволува :)

Не е проблем брат одам, фала на консултацијата. :smir::smir: :smir:

А колку треба да платам за да ја представувам Македонија на истава Евровизија? Не сум кој знае каков музичар а и судејки по нашиве представници нели не ни мора да бидам... :helou:

А што знам и еден ром, како пее не си свесен. Пее, плаче, игра, немаш појма ногу е добар.
За него ке платам он да не представува нели бива...

Или пак можеби да платам за ромот да биде во дует со овие женскиве (некст тајм) што ке не представуваат сега - е ова мислам дека е нај добра варијанта. Што мислиш?

До чичкото што е одговорен за праќање пеачи за Евровизија: Чичко, колку треба да ти платам и јас, за да може мојот ром да пее во дует (фактички ке дојдат трио нели) со овие женскиве (некст тајм) што ке одат да не представуваат. Пиши ми по приватна порака. Поздрав.

Ќе си најдеш менаџер/текстописец/тимбафакингшит продуцент кој е во блиска врска со Владата, ти вика чичо, ние од Министерството за култура сне силни подржавачи на квалитетната македонска музика и младите перспективни музички надежи, па затоа истите и ги финансираме, додека за андерграунд сцената не ни чуе.

Што се однесува до Ромот, веќе е добро познато дека во нашата држава Ромите се социјално поткрепени со разна финансиска помош, па за две однесени женски (кои вие во случајов нали ги имате) еден Ром се шлепа бесплатно.

Се надевам дека нашата помош ви беше од корист.

24/7. О.

Па не верувам да поинаква техника на пеење би употребиле сега, ова они го знаат, и без разлика на тоа дали сакат и длаи некогаш ќе ја освојат публиката со поспецифичен вкус, сметам дека они ќе останат атракција и идоли за младата денешна популација.
Јас лично сметам дека доколку би влегле во друга продукција, ќе знаат и ќе го покажат својот квалитет, вака некако сите ги поистоветуваме со газите Јован и Елвир

Типично македонски на се да гледаме со песимизам лично од нив барам само добар настап и сигурност во себе на сцена она другото само по себе ќе си дојде.

едноставно ги засакав момците:back:

Мене ми се ОК. Талентирани се, нтно треба да си најдат нов текстописец. Елвир пишува текстови како за на Супер Ѕвезда.

А што марка на гитара има Мартин???
Gibson Les Paul???:smir:

Врска немаат од животот.

Нај трагично е што некои мали деца овде на форумот практично мислат дека слушаат рок :pos2: музика слушајки ги овие метливе.

Замисли рок музика напишана од Јован Јованов или Елвир Мекиќ...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Мајко мила.... :uvo: Вие нормални ли сте?

ДНК обвинија:
Победата на Некст Тајм е наместена, тоа го знаеле уште неколку дена пред нивната победа на Евросонг, се шушкало по телевизиите.
Исто така ДНК кажаа дека момците се одлични, фини, али дека Јован Јованов им прави многу прости песни, како и оваа последнава која според нив 100% не поминува на Евросонг.

Најинтересно е што ДНК рекоа дека Јован Јованов водел љубов у гз :pos2::pos2::pos2:

Абе како може и овие наши "рокери'' да ги сместуваме во иста група со ГНР или Бон Џови?Демек и овие рокери се...:nesum:...А тој Мартин не да ми иде на живац уффф..Демек Слеш ќе ми го имитира ***** :tapp:
Може само да му :pusk:

Edit:
Едвај чекам одговор..Расположена за расправа :P

Лол кој вика дека овие свира рок? Па дали сте вие нормални. Сеа ќе видите каков лош пласман ќе имаат на Евросонг и толку ќе биде од нив, ќе ги заборават и дур да изброеш до 10 ќе се најде некој друг бенд кој ќе ја пали женската публика од 11-15 год. и истата судбина ќе ги снајде и нив. Е тоа ни е бедната музичка сцена и таква ќе биде све дур има луѓе како Дарко, Јован, Елвир и све по ред копиљаната.

А тоа дека Мартин ќе го имитира Слеш, можеби некогаш. Не се знае :pos2:

А богами и проста е песната. Тоа јеијеее верујте не поминуе на Евровизија а чак што више и текстот е ептен прост ама ај, нека им биде. За нив успех ќе биде да се пласираат у финале а таму да освојат предпоследно место :)

Лол кој вика дека овие свира рок? Па дали сте вие нормални. Сеа ќе видите каков лош пласман ќе имаат на Евросонг и толку ќе биде од нив, ќе ги заборават и дур да изброеш до 10 ќе се најде некој друг бенд кој ќе ја пали женската публика од 11-15 год. и истата судбина ќе ги снајде и нив. Е тоа ни е бедната музичка сцена и таква ќе биде све дур има луѓе како Дарко, Јован, Елвир и све по ред копиљаната.

Браво..Преубо кажано..Едвај чекам некој од таквата женска популација да се јави на темава па да расправаме малце..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom