Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Epa ne bi rekla deka se sutraci, da bea sutraci nemase da bidat 2 mesto na najdobroit festival vo Makedonija MAKFEST kade sto bese regularno glasanjeto, i ne bi rekla deka site sto glasale za niv si nemale poima od muzika, kako sto na forumot se pojavuvaat povekje takvi!!!!

Ја мислам дека сите што гласале за нив немаат врска од музика и сквиртаат на нив. :tapp: (Се извинувам за изразов, али морав...)

Epa ne bi rekla deka se sutraci, da bea sutraci nemase da bidat 2 mesto na najdobroit festival vo Makedonija MAKFEST kade sto bese regularno glasanjeto, i ne bi rekla deka site sto glasale za niv si nemale poima od muzika, kako sto na forumot se pojavuvaat povekje takvi!!!!

My child ова е таткото-одговор на сите прашања (=. Дури гледаш и самата го напиша тоа

'Cause we all just wanna be big rock stars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We'll all stay skinny as we just won't eat
And we'll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger's gonna wind up there
Every Playboy bunny with her bleach blond hair
And we'll Hide out in the private rooms
With the latest dictionary and today's who's who
They'll get you anything with that evil smile
Everybody's got a Drug dealer on speed dial, well

Hey hey I wanna be a rock star

I'm gonna sing those songs that offend the censors
Gonna pop my pills from a pez dispenser
Get washed-up singers writing all my songs
Lip sync em every night so I don't get 'em wrong

:nenene:

poubav opis na deckive ne mozese da dades jas svo potpolnost se slozuvam so tebe i te podrzuvam
Epa togas decko stom tolku se razbiras vo muzika kazi mi nekoja grupa koja sto sviri cel den bez pari ili cel den?? A Silvi Band mozat da im se fatat na maloto prste, i nema nikakva logika deka tie se podobri od Next Time, bidejki silvi bend ekogas peat pley back nikogas ne sum gi slusnala kako peat vo zivo akazi mi koga stefane peel play back, i stvarno ne mi e jasno kako ne i e sram na Silvana da e pojavuvavo javnota so 3 tona sminka, abe nito nema da i gi pokrie brckite ako saka neka stai 14 milioni sminka!!! mislam deka bese dovolno da se kaze za Next time koi se najdobri a onie koi zboruvaat protiv niv definitivno im ljubomorat a ne sakaat da priznaat!!!!!!!!

Epa togas decko stom tolku se razbiras vo muzika kazi mi nekoja grupa koja sto sviri cel den bez pari ili cel den?? A Silvi Band mozat da im se fatat na maloto prste, i nema nikakva logika deka tie se podobri od Next Time, bidejki silvi bend ekogas peat pley back nikogas ne sum gi slusnala kako peat vo zivo akazi mi koga stefane peel play back, i stvarno ne mi e jasno kako ne i e sram na Silvana da e pojavuvavo javnota so 3 tona sminka, abe nito nema da i gi pokrie brckite ako saka neka stai 14 milioni sminka!!! mislam deka bese dovolno da se kaze za Next time koi se najdobri a onie koi zboruvaat protiv niv definitivno im ljubomorat a ne sakaat da priznaat!!!!!!!!

1. Kaj mene na matura peeja vo zivo.

2. Taka e de, bas ti ko sto kaza, se e taka ;]

Како прво: Тоше нема конкуренција, тоа сите го знаат, а како второ: за Тоше не ни можеше да се гласа на Радискиот Фестивал. И ако не ви се свиѓаат Next Time пишувајте на друго место.:toe:
sE SLOZUVAMMMMMMMMMM!!! Onie koi ne gi sakaaat Next Time neka pisuvaat za niv na drugo mesto a ne tukaaa, bidejki tie o pisuvaat protiv niv se sutraci koi si nemaat poima odd muzika, i ne se za ovoj forummmmm!!!!!

1. Kaj mene na matura peeja vo zivo.

2. Taka e de, bas ti ko sto kaza, se e taka ;]
Pa znam deka e taka kako sto kazav, i ako peele kaj tebe vo zivo aj kazi mi dali ke moze silvy da ja otpee Yesterday koga ke ja otpee togas moze da rzgovvarame deka silvy e peacakaa!!!

Јас тврдам дека тие на Макфест шо гласале немаат веза :pipi:
Da, da i jas se "slozuvam" ddeka 103 dusi nemale veza od muzikaaa!!! Bravooo, i sigurno ti si 1 od tie koj stto nemaat veza!!!

sE SLOZUVAMMMMMMMMMM!!! Onie koi ne gi sakaaat Next Time neka pisuvaat za niv na drugo mesto a ne tukaaa, bidejki tie o pisuvaat protiv niv se sutraci koi si nemaat poima odd muzika, i ne se za ovoj forummmmm!!!!!

Pa znam deka e taka kako sto kazav, i ako peele kaj tebe vo zivo aj kazi mi dali ke moze silvy da ja otpee Yesterday koga ke ja otpee togas moze da rzgovvarame deka silvy e peacakaa!!!

Da, da i jas se "slozuvam" ddeka 103 dusi nemale veza od muzikaaa!!! Bravooo, i sigurno ti si 1 od tie koj stto nemaat veza!!!

Девојче, научи прво да пишуваш, па земи преслушај музика барем 1/5 од колку што имаат преслушано повеќето кои пишуваат на подфорумот Музика, па после дојди да дискутираме.

Како беше она...? Компјутер за секое дете! :tapp:

Прво Стефан според мене има добар глас и обожама да го слушам..(на некои можеби не им се свиѓа ама тука се работи за вкус). Друго, поради нивното однесување, поради тоа што не се кренати како другите... Знаат да застанат со тебе да поразговараат... кога сакаш да се сликаш или сл. не ти викаат немам време сега, после како повекето од мак. музичка сцена што се замислуваат големи ѕвезди и тн.
Ne deka taa e fascinirana tuku devojcevo si ja kazuva vistinata, ne se krenati kako nekoi ke napraat muabet so tebe!! iKOJ STO SAKA DA ZBORI PROTIV NIV NISTO NE I MOZE !!!!!

Добро бе, уште ќе се убедвиме дека некст тајм свират квалитетна музика. И уште некој ќе ми кажува дека појма немам од музика затоа шо не ги слушам нив.
Епа ај просветли ме и кажи ми шо музика свирет некст тајм, па после ке продолжиме

Секси дечки се тие Некст Тајм барем така викаат женските :pos2:

gleam deka site imaat razlicno mislenje za niv,a makfest za mene ne e festival,ko nieden u nasava ceneta i mala drzava..nema potreba da se karate za niv,pa ne vredi,sekoj ima svoe mislenje...a ne rekov deka se kopija na vlatce od moral,ama vo toj stil se,i so ima vrska so se drugari?????ne e bitno...mene me nerviraat kako i da e ko pojava,a za peenje i drugo ne me zanima.nekako mi se onaka ko VEKE VIDENO.pozz

heyy

http://ekskluziv.com.mk/arhiva.asp?artid=2574

Интервју со дечките на ЕКСКЛУЗИВ
Deckive se super e odnesuvaat superr, za prepotentnost ne se, mnogu e finiii!!!

да им се серам на фацата грда... денес доаѓаат у паланка, и сите реакција:Леле леле морам да одам да ги гледам тие некст тајм, многу се слатки, ова она... уфф колку ги сакам... кои шутраци се.... :tapp:
sutrak e toj sto im ljubomoriii, a deckivve se toppppp

e mnogu me nervira vaka koga gi napagate nekoi so se podobri od vas...toa nemozam da go podnesam...jas mislam deka deckite se super site pesni im se super i gi slusam...mozebi se stvarno nekoja kopija na bon jovi i vlatce...ali se super...spoed mene toa e moe mislenje
ej mnogu se slozuvam so tebee ssamo ne se slozuvam so toa deka se kopija na Vlatce, mozebi malku da licat na nego ali seoak se super!!! moe milenje

Па тоа е финтата со Јован Јованов, не го сфаќам што толку почнал да "вложува" во некои наши бендови (ова е добро, дека порано ни ова го немало). Ама пак кога ќе се слушне Јован некако не ми конта на добро. Знам, односно тврдам дека кога настапуваа универзална мислам тие Елвир, Јован и незнам уште кој друг бендот во позадина на плејбек настапуваше, кај е квалитетот на бендот ако настапуваат така само. Безвезе значи вложува.
Ne se lozuvam so tebe bidejki tie ne nastapuvaat samo playback, nastapuvaat i vo zivo poveketo od svirkite im se vo zivo!!!

hiii

Vo Klub bea, i nie stoevme nadvor taka da ne gi poglednav nitu ednas tuku samo gi slusav (znaci ne sudam po izgledot :)), i ne samo jas tuku i drugite okolu mene zboruvaa deka deckoto ima mnogu dobar glas, peese i nekoi stranski i nekoi srpski pesni, ama nemozam da kazam nisto loso zatoa sto stvarno bea dobri :toe:
Pa i nema niso loso da se kazee:D:D Zoso deckive se fenomanelnii, a onie koi zboruvaat protiv niv znaci im ljubomorat bidejki Next Time gi osvoi srcata na publikata za samo 1 god mozebi i pomalku, ali dzabe im ljubomorite NAJDOBRI SEEEE, i nisto ne im mozeteee:baeh:

Секси дечки се тие Некст Тајм барем така викаат женските :pos2:
Pa definitivno se najseksi od muzickata scenaa!!!

Pa i nema niso loso da se kazee:D:D Zoso deckive se fenomanelnii, a onie koi zboruvaat protiv niv znaci im ljubomorat bidejki Next Time gi osvoi srcata na publikata za samo 1 god mozebi i pomalku, ali dzabe im ljubomorite NAJDOBRI SEEEE, i nisto ne im mozeteee:baeh:

Pa definitivno se najseksi od muzickata scenaa!!!

Колку им љубоморам , тоа е нешто невидено...
Како прво ги освои срцата на ЖЕНСКАТА публика , односно ја навлажнија женската популација и сеа тооооооп се :)
Потоа не ги бива музички свати , и прееска кога спомна кој бенд би свирел без пари...
Секој македонски бенд почнал со свирење само за своја душа и останале така .
Професионални бендови од сцена која е Рок а тебе ти е малку позната бидејќи нели , не се згодни типците таму , свират без пари , и што сега ?
Еве да ги споредиме со бенд како Некст Џенерејшн . Некст Џенерејшн се бенд во кој членовите уште се во средно училиште , а прават музика 100 пати подобра од онаа на Некст Тајм....
Ама дали тие те навлажнуваат доволно за да ги слушаш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom