Next Time

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Doagaa vo Kumanovo imaa svirka vo eden kafic.
У куманово?Ги слушаше во живо и те одушевија? Каде? Клуб или Паб?
Ајде ја да не зборам пошто само поминував и слушнав на 2 минутки, али како што кажаа биле исти како и што се на телевизија значи ништо толку посебно,веќе видено-чуено,незнам со што толку те одушевиле,и дечково па и нема нешто толку добар глас.

Како и да е,слушај си ги ти ја немам ништо против,само ме интересираше тоа.:smir:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Не ми го земаат лебот, но ја трујат програмата и ги полнат весниците со сосема непотребни работи. Луѓето им ги знаат песните, химната на Македонија не ја знаат.
Кажи ми, кога последен пат во нашите вест или дневни весници барем 5 минути или една колумна им била посветена на луѓето кои навистина вредат?
Наместо да ги претстават (еве дека сум по спортот) параолимпијците, кои хендикепирани и носат на Македонија медали, да ја претстават и да не` потсетат на Атина Бојаџи која иако не е чистокрвна Македонка во своето време беше најдобра маратонка во светот, меѓу ретките луѓе кои го препливаа ЛаМанш. Нека не потсетат и информираат на Нада Ицкова, (сега веќе почива во мир) неколкукратен светски шампион во падобранство.
Имаме златни луѓе а не знаеме да ги цениме, а ќе цениме некои што за ЏенЦка повеќе би си ја продале и мајка си.:smir:
Збори си за спортот у соодветна тема, овде NEXT TIME

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Идоли се луѓе на кои им се восхитуваш,не луѓе кои ги имитираш.И нема врска дали почнале со стилот вчера или од шесто одделение.
Да,они може се екстра луѓе,ама музикава и стилов им е веќ виѓено,тоа се збори цело време.
Не ви се свиѓаат а цело време ги имате у уста, ако не за фалење бар за лоши критики, што толку наеднаш обрнавте внимание на темава ако уопште не ви се favourite?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ви се свиѓаат а цело време ги имате у уста, ако не за фалење бар за лоши критики, што толку наеднаш обрнавте внимание на темава ако уопште не ви се favourite?
Епа затоа што ние тука на Кајгана сме сељачишта кои сакаат да ругаат дечишта кои мислат дека ако направиле песна или две го држат Господ за гаќи.
И затоа што е ова форум за дискусија и не гледам поента на една тема ако нема спротивни ставови. Најчесто тоа резултира со скок-шут-скор или па пост-катанец-канта.
П.С. Опомена: Забрането е дупло(во твојов случај тројно) постирање на форумов. Имаш копче измени ако сакаш да дополниш нешто или мултицитат ако сакаш да цитираш повеќе личности.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Нејќам да ти вреѓам по фамилија, ама сама праша.

Ги ставам в уста пошо тој шатираниот ти брат кога пее има фаца како да го фатил пролив и се напрега да не прдне, или па му смрди нешто под нос цело време, а другиот научил 8 акорди, зел имитација на јака гитара и ајмо група. Со фејкери како овие си го ладам кога ми е досадно.

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Епа затоа што ние тука на Кајгана сме сељачишта кои сакаат да ругаат дечишта кои мислат дека ако направиле песна или две го држат Господ за гаќи.
Направиле песна, ама не застанале таму...
-А некој го држи Господ за гаќи шо направил албумииии???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Направиле песна, ама не застанале таму...
-А некој го држи Господ за гаќи шо направил албумииии???
Не, туку тие се однесуваат како суперстарс. Јас да бев како нив со ова што јас го имам постигнато ќе требаше со Ферари да со возам низ градов.
Ама тие се Некст Тајм, разлигавени од Лисиче а јас сум сељаче од Ѓорче. Ќе бидам отсутна овие два дена, ќе правам нешто навистина што вреди. Епа затоа што ќе бидам отсутна, прашајте некој од форумџииве ако ве интересира што Џену Грл има направено а што некст тајм имаат направено. Тоа ми дава целосно право да ги коментирам и да ги критикувам.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Па радуј се бе женска, се збори за нив, познати се, публицитет ти е све тоа, сеа што се познати по лошо тоа друго е :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Вака сега.

Очигледно е дека сме поделени на две страни-тие што ги какаат и тие што ги сакаат Next Time. Мислам дека е доста да се препуцаваме дека цело време се вртиме во круг прво јас па некој друг:pos2::vozbud:. Едноставно тие што ги сакаат нека си пишуваат на темава за нивните "големи" достигнувања во нашата естрада, а тие што ги какаат нека си траат и нека не се замараат со бендов дека и онака му предвидувам тригодишна кариера. Типците си влажнат млади девојчиња, па што им се може нема да се први а дефинитивно нема да се последни. Дај да заборавиме на ова што како било и да пишуваме за бендови што за некои од вас (и за мене) повеќе вредат. Не бидува вака веќе тапшање на овие. Со 2-3 збора кој ги тркала не се замарам со нив.

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
У куманово?Ги слушаше во живо и те одушевија? Каде? Клуб или Паб?
Ајде ја да не зборам пошто само поминував и слушнав на 2 минутки, али како што кажаа биле исти како и што се на телевизија значи ништо толку посебно,веќе видено-чуено,незнам со што толку те одушевиле,и дечково па и нема нешто толку добар глас.

Како и да е,слушај си ги ти ја немам ништо против,само ме интересираше тоа.:smir:
Vo Klub bea, i nie stoevme nadvor taka da ne gi poglednav nitu ednas tuku samo gi slusav (znaci ne sudam po izgledot :)), i ne samo jas tuku i drugite okolu mene zboruvaa deka deckoto ima mnogu dobar glas, peese i nekoi stranski i nekoi srpski pesni, ama nemozam da kazam nisto loso zatoa sto stvarno bea dobri :toe:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Vo Klub bea, i nie stoevme nadvor taka da ne gi poglednav nitu ednas tuku samo gi slusav (znaci ne sudam po izgledot :)), i ne samo jas tuku i drugite okolu mene zboruvaa deka deckoto ima mnogu dobar glas, peese i nekoi stranski i nekoi srpski pesni, ama nemozam da kazam nisto loso zatoa sto stvarno bea dobri :toe:
Знам бе мила,повеќето од "сртанските" беа од Бон Џови пф,иначе сите слушнале каков глас има па кој како сака нека суди.Ја моето си го кажав.
Ако ви биле стварно добри како што викаш,слушај си ги:smir:

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Вака сега.

Очигледно е дека сме поделени на две страни-тие што ги какаат и тие што ги сакаат Next Time. Мислам дека е доста да се препуцаваме дека цело време се вртиме во круг прво јас па некој друг:pos2::vozbud:. Едноставно тие што ги сакаат нека си пишуваат на темава за нивните "големи" достигнувања во нашата естрада, а тие што ги какаат нека си траат и нека не се замараат со бендов дека и онака му предвидувам тригодишна кариера. Типците си влажнат млади девојчиња, па што им се може нема да се први а дефинитивно нема да се последни. Дај да заборавиме на ова што како било и да пишуваме за бендови што за некои од вас (и за мене) повеќе вредат. Не бидува вака веќе тапшање на овие. Со 2-3 збора кој ги тркала не се замарам со нив.
Респект! :smir:

Ако не ви се свиѓаат не ја посетувајте темава... Има илјадници други теми на нив обрнете внимание.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Респект! :smir:

Ако не ви се свиѓаат не ја посетувајте темава... Има илјадници други теми на нив обрнете внимание.
Ак не ти чинит не идајте а?

Не е то работата, работата е да се кажет и негативностите кои толку тешко ги сфаќате ко да ви убил чоек домашно милениче.

Kajgana Shop

На врв Bottom