Невестата! :))

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
I_d+Hit+It+with+a+58+Megaton+Nuclear+Warhead.jpg

Бојо се брзаше да ја даде керката за да го фати рокот за 1 евро квадрат...... :)

Jas mozam samo edno da kazam mojot drugar koj e kako od naslovna strana od nekoj moden magazin znaci lepotan,e on nepriznava zena ako nema 200 kila ednostavno saka debeli gi obozava,pa mozebi i nasiov maldozenec e od toj tip na mazi.A nevestava sto se postira na naslovna stvarno ne i trebalo,no da znaete site vie ovde deka so toa sto komentarite loso za nea samo i ja podigate slavata.

Колку ќе ти ја покачи твојата директорка платата?

Колку висока толку широка горска мечка р'же не се др'же!!:je:

Ја знам невестава бееее,,, глумица е. Во brokeback mountain ја глумеше планината....

Другар мој присуствувал на свадбава, пошо со зетот биле роџаци. Иначе, "ти дебела ја без пара" е работава. Дечкото бил таксист и се запознале у такси. Класичен брак од интерес. Типкава е грда, дебела и нема карактер. Ова го потенцирам за да нема забуна дека браков има било какви други мотиви осим материјални. И не јадам бурек, него пренесувам факти.

Другар мој присуствувал на свадбава, пошо со зетот биле роџаци. Иначе, "ти дебела ја без пара" е работава. Дечкото бил таксист и се запознале у такси. Класичен брак од интерес. Типкава е грда, дебела и нема карактер. Ова го потенцирам за да нема забуна дека браков има било какви други мотиви осим материјални. И не јадам бурек, него пренесувам факти.

Karakter - Edna golema 0. A inace mnogu e gorda na toa sto ima dva fakulteta i magistratura. I sto e direktor. :)

типкава е бомба! во буквална смисла - кога би експлодирала ќе се поплави цело Скопје од маснотии [gnjuuu] :pov:

#nevesta -та има толку гревови на душа и мобинг кон вработените, што го заслужила секој грам ремет, ради гадниот карактер, а не ради физичките особини.

него у египет изби војна, им пропадна поклонот од кумовите :) клетвите ги стигаат :)

#nevesta -та има толку гревови на душа и мобинг кон вработените, што го заслужила секој грам ремет, ради гадниот карактер, а не ради физичките особини.

него у египет изби војна, им пропадна поклонот од кумовите :) клетвите ги стигаат :)

:vozbud:Хахахаа, нека се ситат душманите сега а? :zlo:

Вие сте луди, со солзи се изнасмеав за невестава. И јас како многуте помислив дека Боки тринаесе се мажи/жени. :) Покрај грдиот карактер што го имала се чудам како не се регистрира овде за да се брани :icon_lol:

Се извинувам што ја враќам темава од мртви, ама да не има некој информација дали невевчево отиде на меден месец во Египет???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom