Netflix (стриминг платформа за гледање филмови и серии)

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.143
Поени од реакции
785
HBO Max од старт почна да нуди преводи на македонски јазик. Единствено што сме назад од хрватите и србите e тоа што немаме сихронизација на познативе анимирани серии и филмови што ги нуди HBO.
pa Netflix nema srpski

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.195
Поени од реакции
556
95% ako ne i poveke imaat hrvatski prevod (nekoi i hrvatska nadsinhronizacija) ama za da imas hrvatski title mora interfejsot da go stavis na hrvatski (sto e mnogu glupo zosto filmovite ke treba da gi baras po hrvatski naslovi, ne originalno na angliski)
Од каде тоа?
И на англиски кога ги бараш излегуваат филмовите и сериите, инаку ке си идеш на веб сетингс ставаш англиски за интерфејс а посебно за превод одбираш англиски и хрватски ( пошо ако интерфејсот е на англиски мора и англиски да е одберено ) и на следниот филм/серија ќе имаш да си бираш англиски или хрватски и после два три автоматски ќе ти се става хрватски.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
Netflix ќе се нуди и преку оператор за почеток на А1 а потоа ќе видиме дали други ќе го нудат.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Информација за Netflix цената на претплатата гледам дека е EUR 4.99 до EUR 9.99 што е разликата од едната до другата претплата
второт прашње ми е на колку Тв можам да имам претплата

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.646
Поени од реакции
791
Иако е од а1 ова ама ќе може да видиш разлика во претплата што све се нуди
ти благодарам кога ми монтираа оптиката ми спомнаа дека ке пуштале телеком за нова година па да причекам

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
Netflix прво да овозможеа барем на дрл од содржините за почеток титлови превод на македонски јазик па потоа нека размислуваат да даваат понуди било кој телеком оператор да ги нуди.

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.143
Поени од реакции
785
Netflix прво да овозможеа барем на дрл од содржините за почеток титлови превод на македонски јазик па потоа нека размислуваат да даваат понуди било кој телеком оператор да ги нуди.
treba da ima mk

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
На а1 каков превод има?
Каков има избор Netflix за Македонија таков е. Нема разлика што А1 нудат понуда.

Имаш хрватски јазик превод ама за хрватски колку што знам треба да смениш цел интерфејс поточно се да е на хрватски и мени и имињата и постерите на содрмините на хрватски. Дали сите содржини имаат хрватски јазик титл превод не знам зошто немам Netflix.

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.143
Поени од реакции
785
Каков има избор Netflix за Македонија таков е. Нема разлика што А1 нудат понуда.

Имаш хрватски јазик превод ама за хрватски колку што знам треба да смениш цел интерфејс поточно се да е на хрватски и мени и имињата и постерите на содрмините на хрватски. Дали сите содржини имаат хрватски јазик титл превод не знам зошто немам Netflix.
najgolemiot del od filmovite imaat hrvatski prevod, cudno mi e da nema srpski, po nekoja logika Srbija ima poveke ziteli valjda i poveke korisnici... po portali sto citam imalo srpski ama imale problem so firmata sto preveduva i go ukinale

Kajgana Shop

На врв Bottom