Нешто што не ви се исполнило

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Абе повеќето забегавте од темата, темата е нешто што не ви се исполнило, значи реално можело ама не ви се исполнило и нема веќе шанси да се исполни, а вие кажувате желби кои сепак можат да ви се исполнат, како овие погоре едниот сакал ферари, другиот порше, вирус сакал свој лаптоп, па добро де за првиве двајца може ќе ви падне бинго или ќе добиете ан лото и и вола ете ви го ферарито или поршето. А вирус па ти па ти,па добро де стрпи се малку ко ќе почнеш малку повеќе да заработуваш сигурно ќе можеш да си купи и еден лаптоп, ги има за по 600 евра.
Е мене нешто што не ми се исполнило е да фатам женска пред 18 години, исто така не ми се исполни желабата како мал да имам количка на далечинско од тие големите кои ги рекламираа на картун нетворк.

paa... ne mozam moite da gi ubedam za vespa... :) u posledno vreme se poveke i poveke gi zamaram i mislam deka ke si kupammm
traalallaa
ali seuste mi e neispolneta zelba :)

Ne mi se ispolnilo da najdam nekoja crna zenka i zaedno da gi pomineme ovie lrtni gorestini slusajki ja "Leto e" od edna peacka so bocki ne mi teknuva sea kako se vikase

Sega za sega ne mi ispolneta edna zelba, ama znam deka naskoro ke mi se ispolni. :vozbud:

Животната желба: Концерт на Бијело Дугме во Македонија. Се надевам дека со турнејава 2007-2008 ќе ја посетат. Дај боже.

Да идам на концерт на Тоше.. секоаш викав ај следен пат.. ама ај сеа?

Да живеам во Италија :pipi:
Малку барам а?:nesum:

Многу работи не ми се исполниле ама три се најбитните
1.Да го видам дедо ми барем на 2сек;
2.Да имам стан или во германија или во скопје за да можам да одам од време на време:P ;
3.Да свирам гитара.

Да студирам и бидам моден креатор....
Како малечка многу сакав да свирам на флејта, моите не ми купија:nesum:
Трета неостварена желба, да пеам како бапчарка....

Имам една усна хармоника ми се мотка по дома не ми се исполни да научам да свирам а многу ми е филм да знам
Да посетам едно Миланско градско дерби
Да видам една титула од МЗТ
Да гнетам црнкиња некоја како од рап спот искочена
Од овие 4 бар 2 мора да биднат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom