Нешто што не ви се исполнило

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Од тема концерти, да одржеа Coldplay еден концерт не ќе беше лошо.

Инаку, цицки. Тоа. :vozbud:

Друго инаку, дипломиран психијатар. И спортист.

Сакај се и почитувај се таква каква што си,биди задоволна со тоа што го имаш.Убавината на животот е да се прифатиш себеси,за да те прифатат таква пријателите.

Па воглавно желбите се исполнувет, ама желбите кои вистински ги сакате. Почвам стварно да вервам во "Законот на привлечноста". Тие шо го имет гледано документарецот The Secret или книгата знаат за шо зборвам. Сеа желбите не се остварувет во моментот ко ги сакате туку малце покасно - читај неколку години. Ама битно нештото шо го сакаш на крај го добиваш. Зато пазете шо посаквите :eek:

Мојата најголема желба и опсесија е да живеам на Јужната полутопка некаде во Нов Зеланд,нешто спротивно од ова сега.Бидејќи до сега успехот и среќата слабо ме пратеа овдека северно од Екваторот,па затоа мора да се направи некаква промена,следејќи го фенг шуи.

Ко мал си купив топка, уба, скај за 300 денари.
Топката ја носев до дома во најлонче в раце.
Си појдов, се преслеков во фудбалски дрес и се упатив кон игралиштето во училишниот двор. .
Таман решив да ја извадам од најлон и да ја чалнам кон голот, се погоди големиот одмор. Едно поголемо бате уште пред топката да го допри земјеното дно, ми ја зеде од раце и ја испуца нагоре во воздух. Топката заврши право на шилецот од оградата.

Барем еднаш да ја пуцнев и да и го осетев допирот.
Ете тоа не ми се исполни.

Да имам замок... Ама па има време....

статисиката кажува дека машките преферираат, потенки чупенца со "цициња"

Да одам на концерт на Depeche Mode, да научам да свирам гитара, да научам барем уште еден странски јазик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom