Несакана бременост

• Креатор на темата Креатор на темата Milkamk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за 4-5 години, можеби ..
сеа за сеа - ноу тенкс! :)
Немаш такво друштво за таа работа излеа се слаби да си ти у велес да видиш дали така ке биде ..... не дека велешанкиве се курвичиња ама да си у велес ке видеше како е

Немаш такво друштво за таа работа излеа се слаби да си ти у велес да видиш дали така ке биде ..... не дека велешанкиве се курвичиња ама да си у велес ке видеше како е

Велес не, ама Каменица е близу ( ако не сте запознаени со муабетите слободно прашајте ) :D

Ма клецкајте се деца тоа е здраво :smir:

Велес не, ама Каменица е близу ( ако не сте запознаени со муабетите слободно прашајте ) :D
да али велес не е ниш поарен

--- надополнето ---

Ма клецкајте се деца тоа е здраво :smir:
па јас тоа го зборам али они се чуваат за првата брачна ноќ ко кузне со е рааботаа

отиде темава предалеку :)

да бе цаци, као "што мислите за сексот? "
не не ......у памет ми се вртат мн наслови али до вечер ке ти кажам соодветен наслов

--- надополнето ---

Цаци душо ти на жената твоја од Полска дете да не и направи ???
Не бе топе некој други проблеми има сеа

нека сменат насловот ајде =D

Не бе топе некој други проблеми има сеа
Шо бе да не е стерлина па да немоеш дете да и наапраиш ? не бе не , не ми делуеше за таква коа ти ја бирав тоа девојче 7 деца може да ти роди за ракометарска екипа да напраеш и сите за Борец да играат да виеш дури тогаш кој че биде шампион во Македонија во рукомет.

Шо бе да не е стерлина па да немоеш дете да и наапраиш ? не бе не , не ми делуеше за таква коа ти ја бирав тоа девојче 7 деца може да ти роди за ракометарска екипа да напраеш и сите за Борец да играат да виеш дури тогаш кој че биде шампион во Македонија во рукомет.
е да ти .... тоа детето

апстиненција од секс ( 18 години, 3месеци и шук`др дена ) и пак сум нормална .. не сум забегала :)
:smir:

Не си ме сретнала мене, јас така делувам на жените без да сакам, им се кршат табуата и идеологиите ;)

Шизик иде на ризик, треба да се ризикува бременост за златен секс, треба и мора :)

Не си ме сретнала мене, јас така делувам на жените без да сакам, им се кршат табуата и идеологиите ;)

Шизик иде на ризик, треба да се ризикува бременост за златен секс, треба и мора :)

прав шизик, никад не кажуе дека е шизик.. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom