Несакана бременост

• Креатор на темата Креатор на темата Milkamk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ќе ти се јави потребата порано или подоцна :), најдобра возраст за почнување на сексуални односи по мене е од 20 години па нагоре посвесен си и поозбилен човек

Decki pomos!!!

So decko mi imavme seks, pa po zavrsuvanjeto toj go izvadi kondomot i malku sperma zavrsi na povrsinata od mojata vagina. Vednas se iscisitiv no sakam da znam dali postojat sansi da se zabremeni?

ve molam pisete odma, ke poludam

Шансите се скоро никакви, но земи деј афтер пилули од аптека за да можеш да бидеш мирна, ама не ги користи овие како контрацепција зошто се многу силни и доведуваат до стерилитет.
Не постои несакана бременост.
За секој случај, тука е Норлево, го има у секоја аптека.

Има шанси некој сперматозоид да залутал во внатрешноста на вагината и сега моментално да улезуе у матката.

пс: кој ти гарантира дека со заштита (кондоми,тампони,апчиња) дека нема да забремениш?
ејј алоо, девојка сеа 3та година завршува со мене, начукана е..5ти месец .. на 17години мајка, ваљда ни школо нема да заврши ..маж и шара лево-десно, а она дома со цицката у рука, цел живот ќе го утепа.

А за абортус слушнала другарка ти !? Чим толку не сака да биде бремена, глупо е да го задржува детето.

Инаку, еве би се сложил да немаме вагинален секс доколку некоја девојка го побара тоа од мене, ама за возврат постои и орален и анален, така да доколку ме удостои со тоа, нема проблем за вагинален ќе ја чекам. ;)

Рече дека не е внатре,ама за сигурно купете со дечко ти таблета од аптека.

пс: кој ти гарантира дека со заштита (кондоми,тампони,апчиња) дека нема да забремениш?
ејј алоо, девојка сеа 3та година завршува со мене, начукана е..5ти месец .. на 17години мајка, ваљда ни школо нема да заврши ..маж и шара лево-десно, а она дома со цицката у рука, цел живот ќе го утепа .
Јас имам еден комшија он трета сеа ке заврши а она втора не завршена си ја зема пред некој ден свршок имаа во јули ке се породи "Демек им се скинал кондомот" а и двајцата сакаа дете да имаат али од дома не им дозволуваа и на крај испаднаа фората

Совет за сите глупи деца што не сакаат да бидат татковци на 16 години : Извади го пред да свршиш!
Сврши и у фаца! Не се сомневам дека ке одбие, чим ти дала да ја работиш на 16 години.

Совет за сите глупи деца што не сакаат да бидат татковци на 16 години : Извади го пред да свршиш!
Сврши и у фаца! Не се сомневам дека ке одбие, чим ти дала да ја работиш на 16 години.

:drk: :smir:

Ама ако е не искусен (му е прв пат) он уште не пикнат ке сврши затоа ке си стај 2 и ке си нема мака

ако има љубов - ќе има и трпение! :)
како викаат "трпение - спасение "

а за дека завршуваат порано - тоа да ..како го кажа, испадна дека вие машките со нас сте само заради секс? :) just 'sayin ..

Да не се сватиме погрешно,ако има љубов ке почекаат и двајцата мормално е тоа ама до кога?До кога би чекала ти? Еве имаш 18 години сега, ке најдеш дечко по твоја мерка, ке имате се во врската и љубов и разбирање и нема да размислуваш во тој момент на мажење можеби ама ке ти биде преубаво.Имате и двајцата да речеме по 18 години и далеку од сериозни муабет за иднината едноставно ке сакате да си го поминете убаво времето додека сте заедно.Ти би ја прекинала врската со него само поради тоа што несакаш секс сега?Не би ни размислувала за тоа.Кога тогаш тоа ке се случи и тебе ти е јасно ама да чекаш до мажачка е глупост само.Еве на пример ти на колку години би се мажела?Ако си амбициозна личност која сака и кариера и образование не верувам дека пред 26 би го направила тоа.А тоа се уште 8 години од сега за тебе.Колку дечковци ке смениш до тогаш?На сите ке им се вадиш со тоа дека чекаш да го најдеш вистинскиот или чекаш да се омажиш? Многу девојки кои така викале на крај се дале на пијано на некој зошто желбата за секс не се контролира туку така, ај сега сакам утре несакам.И на крај сами си направиле да не се ни сеќаваат на тоа.Сега си млада, полесно ти е да најдеш партнер зошто немаш цела листа на критериуми која сигурен сум дека ке ја составиш во наредните неколку години (they all do), и сега ке уживаш во тоа повеќе.Зошто сите сакаат да се вратат на млади години што мислиш? И старците дома кога ке прават муабет ех да се вратам на ваши години и средно школо кога ке речат - сигурно не им недостасуваат професорите тогаш :vozbud:.Најди некој со кого си безбедна, некој на кого му веруваш и уживајте си во годините, ке се сеќаваш на ова цел живот и ке ти биде преубаво сеќавање...

Да не се сватиме погрешно,ако има љубов ке почекаат и двајцата мормално е тоа ама до кога?До кога би чекала ти? Еве имаш 18 години сега, ке најдеш дечко по твоја мерка, ке имате се во врската и љубов и разбирање и нема да размислуваш во тој момент на мажење можеби ама ке ти биде преубаво.Имате и двајцата да речеме по 18 години и далеку од сериозни муабет за иднината едноставно ке сакате да си го поминете убаво времето додека сте заедно.Ти би ја прекинала врската со него само поради тоа што несакаш секс сега?Не би ни размислувала за тоа.Кога тогаш тоа ке се случи и тебе ти е јасно ама да чекаш до мажачка е глупост само.Еве на пример ти на колку години би се мажела?Ако си амбициозна личност која сака и кариера и образование не верувам дека пред 26 би го направила тоа.А тоа се уште 8 години од сега за тебе.Колку дечковци ке смениш до тогаш?На сите ке им се вадиш со тоа дека чекаш да го најдеш вистинскиот или чекаш да се омажиш? Многу девојки кои така викале на крај се дале на пијано на некој зошто желбата за секс не се контролира туку така, ај сега сакам утре несакам.И на крај сами си направиле да не се ни сеќаваат на тоа.Сега си млада, полесно ти е да најдеш партнер зошто немаш цела листа на критериуми која сигурен сум дека ке ја составиш во наредните неколку години (they all do), и сега ке уживаш во тоа повеќе.Зошто сите сакаат да се вратат на млади години што мислиш? И старците дома кога ке прават муабет ех да се вратам на ваши години и средно школо кога ке речат - сигурно не им недостасуваат професорите тогаш :vozbud:.Најди некој со кого си безбедна, некој на кого му веруваш и уживајте си во годините, ке се сеќаваш на ова цел живот и ке ти биде преубаво сеќавање...

светот е полн со луѓе со разбирање! :)
а и човек, учи од своите грешки ..затоа сум малце по-старомодна во овие муабети ..

кој на млеко се изгорел - и на јогурт дува :)

апстиненција од секс ( 18 години, 3месеци и шук`др дена ) и пак сум нормална .. не сум забегала :)
:smir:

Девојче, имаш 18 години, иди прво исексај се па после тоа речи дека нема да му дадеш на следниот дечко 6-8-10 месеци.
Сега вака лесно ти е да кењаш коа незнаеш како е.
Сега може ќе те трпи некој тебе 10 месеци бес секс, меѓутоа ќе те видам за 4-5 години

за 4-5 години, можеби ..
сеа за сеа - ноу тенкс! :)

жешка тема...у пм :)
ПОСЛЕ ОНАДЕЊЕ НЕМА КАЕЊЕ...........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom