Несакана бременост

• Креатор на темата Креатор на темата Milkamk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не си ме сретнала мене, јас така делувам на жените без да сакам, им се кршат табуата и идеологиите ;)

Шизик иде на ризик, треба да се ризикува бременост за златен секс, треба и мора :)
Умре циганката шо те фалеше

Шизик иде на ризик, треба да се ризикува бременост за златен секс, треба и мора :)
Ако си ти Абрамович и ако имаш кеш да плаќаш алиментација,пеки..биди шизик на ризик биди највечи мангуп у маало..
Ево рецимо свршување во лице нели е потренди?

пс: кој ти гарантира дека со заштита (кондоми,тампони,апчиња) дека нема да забремениш?

ај жити се објасни ми каква е таа заштита од бременост користејќи тампони... или пак јас нешто имам пропуштено :icon_lol:

Ако си ти Абрамович и ако имаш кеш да плаќаш алиментација,пеки..биди шизик на ризик биди највечи мангуп у маало..
Ево рецимо свршување во лице нели е потренди?

И шо после? Како ќе излезат децата од уста, ќе се исечат на забите:) Не бе гадно е то, него што викаш треба шизик со пара а не ко мене на уста :)

Се извинуваме за офф топиците :smir:

:oftopic:
пс: кој ти гарантира дека со заштита (кондоми,тампони,апчиња) дека нема да забремениш?
ејј алоо, девојка сеа 3та година завршува со мене, начукана е..5ти месец .. на 17години мајка, ваљда ни школо нема да заврши ..маж и шара лево-десно, а она дома со цицката у рука, цел живот ќе го утепа..

а кога ја прашавме " е како ма бремена, кам кондоми? " знаеш шо вика " иста фајда .. "
користеле, и пак беља ..ваљда се скинал ..
тоа живот ли е? - no thanks, I'll have a beer ..
Арна е другарка ти, комшивка моја ма 14 години беше во 6-ти
П.С. I had nothing to do with it!!!

ај жити се објасни ми каква е таа заштита од бременост користејќи тампони... или пак јас нешто имам пропуштено :icon_lol:

грешка; спирали ..заборајв да го сменам :) ma bad

--- надополнето ---

:oftopic:

Арна е другарка ти, комшивка моја ма 14 години беше во 6-ти
П.С. I had nothing to do with it!!!

Jbg ..секакви таленти ги има :helou:

save sex ;) :oftopic: муабет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom