Несакана бременост

• Креатор на темата Креатор на темата Milkamk
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама денес баш поради no sex факторот врските и не успеваат да дојдат до прав пат, си слушнала за таа работа?Обично завршуваат многу порано, поради нестрпливост.Ама затоа си постои соодветна заштита и ако нема да имаш никакви проблеи...

ако има љубов - ќе има и трпение! :)
како викаат "трпение - спасение "

а за дека завршуваат порано - тоа да ..како го кажа, испадна дека вие машките со нас сте само заради секс? :) just 'sayin ..

а за дека завршуваат порано - тоа да ..како го кажа, испадна дека вие машките со нас сте само заради секс? :) just 'sayin ..
Донекаде си у право ама и грешиш за воа последново "машките со нас сте само заради секс" вие само си мислите така

^според начинот, на тоа како СаШеНкО го кажа, така некако му доаѓа :)

^според начинот, на тоа како СаШеНкО го кажа, така некако му доаѓа :)
Епа он се изрази на таков начин и вие одма сваќате дека се се врти окуло сех али не е тоа стварта .... да има некој машки кој се за тоа али мн се ретки тие

Да де, јас ќе трпам во најпотентните години во овој краток таканаречен живот, можда некој фала ќе ми каже или ќе ме награди...без секс врската е катастрофа. Си имаш заштити секакви ако не си спремен за деца...

Да се пофали па вие :)

Како и да е прашање на среќа, знам луѓе кои се сексаат без кондом со години и ништо не им се случува ниту од пресемена ниту од површина па некогаш случајно и внатре, знам парови кои се обидуваат да забременат со месеци и не им успева секоја вечер пробуваат а знам и доста добра бројка на девојчиња што од 2-3 пати ставање за да пробаат дека е поубаво без кондом забремениле оти тие 2-3 пати најслатко било па заборавиле дека 15 минути треале 2-3 патите :)

знајш шо викет ѓјупците како да го вадиш кога е најслатко е после едн куп ѓјупци глеаш :pos2:

--- надополнето ---

Да де, јас ќе трпам во најпотентните во овој краток таканаречен живот, можда некој фала ќе ми каже или ќе ме награди...без секс врската е катастрофа. Си имаш заштити секакви ако не си спремен за деца...

sekoj si ima pravo na izbor koga saka i so kogo saka niti imame pravo da se mesame nitu treba da se mesame vo tugji zivoti

Да де, јас ќе трпам во најпотентните години во овој краток таканаречен живот, можда некој фала ќе ми каже или ќе ме награди...без секс врската е катастрофа. Си имаш заштити секакви ако не си спремен за деца...

некои знаат да го ценат тоа ..trust me ;)

некои знаат да го ценат тоа ..trust me ;)

Е во право си за тоа и то многу ми пречи во овој развој на човештвово. Понекогаш со право вие женските сте повнимателни :smir:

пс: кој ти гарантира дека со заштита (кондоми,тампони,апчиња) дека нема да забремениш?
ејј алоо, девојка сеа 3та година завршува со мене, начукана е..5ти месец .. на 17години мајка, ваљда ни школо нема да заврши ..маж и шара лево-десно, а она дома со цицката у рука, цел живот ќе го утепа..

а кога ја прашавме " е како ма бремена, кам кондоми? " знаеш шо вика " иста фајда .. "
користеле, и пак беља ..ваљда се скинал ..
тоа живот ли е? - no thanks, I'll have a beer ..

Е во право си за тоа и то многу ми пречи во овој развој на човештвово. Понекогаш со право вие женските сте повнимателни :smir:

друго си е кога си идеш чиста дома при свекрвица ..и оп, утредента гледа испрани чаршавите надвор ..
реакција - priceless! :)

друго си е кога си идеш чиста дома при свекрвица ..и оп, утредента гледа испрани чаршавите надвор ..
реакција - priceless! :)

Абе сеа не треба да се идеализира тоа. Треба да се има секс, здраво е и те прави нормален т.е. се намалуваат шансите да забегаш и да бидеш напнат хахаха :)

апстиненција од секс ( 18 години, 3месеци и шук`др дена ) и пак сум нормална .. не сум забегала :)
:smir:

Милке , следниот пат, купи си малку лубрикант, и нека ти го шибни во газето. Барем нема да имаш грижи дали ќе останиш бремена а исто и ќе доживееш ново искуство;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom