Непријатна ситуација

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
MI e gajle oti ja sve po kurvi idam u zadnje vreme a ne ni sedam na kafe so niv :)

A da mi e devojka da i kaze nekoj takvo nesto pak nema shansi posto bash onaka nezgodno izgledam ko shifonjer taka da bi se pomislil dva pati pred da pocne muabet ako jas sum na masa , se znae sto e bon ton ... prvo mene mora da me prasha dal moze da razgovara so devojka mi pa ako kazam da ok , ako ne prasha moze da jade edna vospitna ko za pochetok

Bash bi sakal da naletam na takva manga u zivotot , ke go chastam pienje do sabajle ako e iskren i mi kaze sve kako bilo i ke go odnesam kaj najboljite kurvi u gradot sve na moj trosok ... ako bide po bon ton i znae da se isponasha.

A mene da mi se desi gluposti nema shansi , ko prvo ne varam koa sakam nekoj , al i da varam varam so provereni koi ne im lae ustata . Al hipoteticki da se desi da prijde zenska i da mi kaze kaj te snema be baby , sto dobar sex mi udri prosliot petok sram da ti e ... i nejze ke ja castam oti e borec i ke si zaminam so nea posto bi imala muda da go kaze toa pred devojka mi, a na devojka mi odma bi i priznal i taka i taka bi bilo kraj sto ima veze.

Незгодно ептен...Најверојатно би му дала некој знак да замолчи или пак би се правела дека не го знам,нешто би изглумела лудило....

Незгодно ептен...Најверојатно би му дала некој знак да замолчи или пак би се правела дека не го знам,нешто би изглумела лудило....

По природа девојките се и онака луди , за вас тоа би било нешто нормално да исцернирате сцена аххахахахах

Шала мала , без навреда :):helou::baeh:

Потоа ќе чекам сам да почне, да ми каже зошто дошло до такво нешто, кај била грешката во врската, што не чинело. Би му дала шанса да се изјасни.
Форчн друшке а ако не ти каже ништо,ако не почне да ти кажува,ти и понатаму ќе ќутиш?
Јас на пример доколку не ме праша која беше оваа и што бараше,нема никогаш да го почнам муабетот,демек ако почнам у стил абе бејб не се грижи ништо страшно она ми е само другарка ништо друго,одма се знае на старт од монологот дека нешто не е ок и дека нешто имало,мутна вода,вака си ќутам и си траам ако ја интересира ќе си праша ако не здравје,си живеам понатаму со мисла дека не укапирала иако може и фатила црпката ама не се изјаснила:icon_lol:

Да ми дојде мене некоја на маса додека седам со девојка ми,хмм сигурно уште пред да стигне до масата ако ја здогледам ќе станам и ќе стигнам прв до неа отколку она до мене,да се поздравам де другарка ми е и ќе и дадам до знаење со кого сум и што сум и да не тресе глупости,значи кејс 1 готов:icon_lol:
Доколку не ја видам и ми се избаци,и го почне муабетот у стил кај си и кај кидна како што ме дал господ ќе го свртам на шала одма тој муабет и не го прекинувам туку ќе продолжам да го правам истиот и ќе се смеам цело време но се разбира тој муабет во граници на нормала и одма би ја запознал со девојка ми и,така би се смирило се(се надевам),значи кејс 2 готов и тој:icon_lol:
Е сега доколку некој тип се појави на маса хехехе биче свашта ако приметам дека нешто се крие,нема да реагирам никако,нема да прашам одма ништо,но поради тоа што љубопитноста е појака кај мене нема да издржам и чим отиде ќе прашам одма што е и како е,ислушувам и си одам и крај,нема назад:icon_lol:

Ljupco напиша:
...kako so pokreti na teloto ke mu kazesh...ke padnesh u nesvest neshto taka???:toe:

Nemoj so sila da se pravis na mutav....Znaes ti dobro sto e govor na teloto, a ako ne znaes prosvetli se na google:tapp:

prvo mene mora da me prasha dal moze da razgovara so devojka mi pa ako kazam da ok , ako ne prasha moze da jade edna vospitna ko za pochetok
/quote]

hihihi, koj e toj bonton so vklucuva , ti da odredubvas devojkati so koj da zbori???

Пишувај со нормални букви,добро се читаат и тие
Leandra

do orTace

:pos2:wow takvi kako tebe mangupi da ne recam klosari gi ima kolku sakas sto si zamisluvat deka se jaki fraeri i tepaci,ali nikogas ne zavrsuvaat slavno zatoa decko oladi malku i vrati se vo realnosta.i razmisli poubavo sto ke napravis vo taa situacija a ne da se pravi kako koj ja e.. ili ke gi iskrsam i dvajcata.toa e najniskoto sto moze sekoj kopuk da go naprave:toe:

Абе како сака нека дојде. Може и на маса да ми дојде. Ќе ја видам ќе станам ќе и рипнам. Ќе ја изгушкам онака као не сме се виделе со години, кај си што си како си. Ќе ја претставам и ќе ја поканам да седне со нас. Знам дека нема да сака ама нема везе.
Нема ситуација која не е решлива, само треба да го знаеш начинот на решавање на работите.
Mr.Wolf од Pulp Ficition, ви текнува.

A sto ako i taa se napravi na mutava, si sedne do tebe i pocne da te cepka po vratot, onaka provokativno? E togas sto ke pravis?:baeh:

Ako jas sum toj sto izneveril, ke se pravam lud... demek ne ja poznavam ovaa licnost ili slicno, ke mi tekne nesto u momentot.

Ako me izneverila partnerkata, kazuvam cao i jas te sakam, pa si odam.

Ќе си направиме муабет заедно, скрос отворено. Што, зошто, како.

Прво, не мислам дека има некој толкав простак, да ме види со дечко, и да дојде да рече - Леле кај си оти избега не ми се јави?! Тоа ми е но сенс. Некако нереално. Пологично е дека ако некој сака да ти расипе нешо во врската, ќе го направи тоа тајно и не пред тебе (како што и си прават), а ако веќе така се деси ќе му речам - Чекај бе, да не се имаш смешано нешо и ќе се правам ко падната од Марс, (барем ќе сфати дека не треба повеќе ни збор да кажи)

А за втората ситуација, ако тоа му се деси на партнерот, пред швалерката нормално дека нема да правам сцени и ќе се правам дека ништо не сум сфатила....А кога ќе си замине, иде у 3 пм. всушност, јас нема нишо да напрааам.Он ќе сака да се самоубие. Јас си одам дома со првото такси без збор и се правам недостапна едно 2-3 дена. Па тој нека се мачи да објаснува!!!

Форчн друшке а ако не ти каже ништо,ако не почне да ти кажува,ти и понатаму ќе ќутиш?
Јас на пример доколку не ме праша која беше оваа и што бараше,нема никогаш да го почнам муабетот,демек ако почнам у стил абе бејб не се грижи ништо страшно она ми е само другарка ништо друго,одма се знае на старт од монологот дека нешто не е ок и дека нешто имало,мутна вода,вака си ќутам и си траам ако ја интересира ќе си праша ако не здравје,си живеам понатаму со мисла дека не укапирала иако може и фатила црпката ама не се изјаснила:icon_lol:
Аха, секако дека ќе ќутам:pos:
Ќе ќутам во моментот, нема да правам драма. Не ни очекувам веднаш да почне да кажува. Всушност, такви работи не се дискутираат пред народ и ќе очекувам да почне кога ќе бидеме сами, но само да ми објасни зошто дошло до тоа.

И секако дека не сакам да ме прави мутава и да ми објаснува дека му е другарка ако веќе ми е јасно дека нешто се случило меѓу нив. Значи, кога веќе ми е очигледно, подобро е сам да почне да си кажува што има да си каже. Ќе знае дека знам по мојата реакција, ако доволно ме познава ќе знае дека треба да биде отворен.

Ако мене ми дојде „швалерот“ тогаш одма ќе му дадам до знаење дека тој со кој што сум излезена у моментов ми е дечко, на пр. ќе ги упознаам, ова е Станко, а ова е Петко-дечко ми. И ако дечко ми после ме праша: Кој е овој? Ќе му кажам дека е некој си другар или ќе излажам нешто...колега ми е, другар на другарка, комшија итн.

Ако на дечко ми му дојде „швалерката“ ќе чекам таа да си отиде прво, па после ќе му напраам муабет на него да ми каже се` за неа. Секако тоа ќе заврши со раскинување затоа што не простувам неверство.

Ако јас сум „швалерката“ у ситуацијата тогаш дефинитвно нема да му отидам на тој типот да го прашам пред женска му: Еј абе кај те снема после онаа вечер кај тебе у стан??:tapp:

Поздрав:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom