- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 5
Значи до ден денес не сватив една работа. Доколку вашата сакана ве напаѓа постојано за работи кои не сте ги сториле и ве осудува за тоа,значи дека таа е или глупава што не верува или сака да ви направи проблем за да ја отерате у п на мајка и. Нормално вие се знаете себе си и знаете дека сте чисти према неа а таа сака да ви го спопика на безобразен начин. Таа сака да се одбрани од својата вина и да ве направи крив за се а вие да ја жалите, да се осетите криви дека не сте внимавале на некои работи. Пошто знае дека ја цените ја сакате но таа сака повеќе. Таа сака уште малку да се прошета.Пошто вие сте такви со неа и дозволувате се, таа сака да ве држи на конец за во иднина, да и бидете резерва или последна шанса па кога ке се осети сама да ви се врати на лесен начин. Ке ви рече ,, се ми помина, сега повторно те сакам како порано а може и повеќе од порано, може си крив за некои работи но ти ги простувам, ти простувам за се,,. и тука вие се осеќате како должни на неа и подклекнувате уште повеќе за таа повторно да може да ви ја затвори устата со патент кога вие ќе ја осетите неправдата према вас, ќе ви биде страв да и кажете дека ви згреши. Не верував до сега дека е така но ми стана се јасно, се ми е кристално јасно. Сите тие работи што ги носам со себе, што ме испиа до коски се всушност нејзини грешки а не мои.
--- надополнето ---
Кога ќе ве осуди некој вие е спуштате доле, жалите, објаснувате и објаснувате постојано бидејќи таа неправда ве прогонува, имате потреба да го објасните вистинското но всушност вие пропаѓате уште подлабоко во калта. Сега сум силен, по ѓаволите колку сум силен.
--- надополнето ---
Кога ќе ве осуди некој вие е спуштате доле, жалите, објаснувате и објаснувате постојано бидејќи таа неправда ве прогонува, имате потреба да го објасните вистинското но всушност вие пропаѓате уште подлабоко во калта. Сега сум силен, по ѓаволите колку сум силен.