Неправедно обвинети

• Креатор на темата Креатор на темата SANJI4K
  • Време на започнување Време на започнување
devojko sigurno i ti si edna od ovie sto vadaat muabeti pa zatoa i taka sudis:toe: ne e ubo toa sto go mislis i prais, treba da porabotis malku povise na karakterot da se sredis. od mene tolku pozdrav:baeh:

:icon_lol:
Не бе, јас сум од дискретните.
Лажам, бев. Сега се запишав на факултет и се сменија стварите:)))

Pa ima raboti za koj se karame i sum pogresno obvineta no ne znaci deka jas nego ne sum go obvinila mozebi za nesto pogreska ali vo toa ne stanuva zbor za ljubomora zosto bi bila so nekoj ako pukame i dvajcata od ljubomora i da ne mozeme da zastaneme so drugi da napravime ni zdravo, e toa ne go svakam i ne ja gledam poentata vo takva vrska

dali nekogas vi se slucilo da bidete obvineti za nesto sto ne ste go storile. Mene ova mi se premnogu cesto slucuva i postojano so deckomi se karavme poradi vakviraboti (raskinavme bas poradi toa) razbiram deka i nemu mu e dojdena preku glava ovaa situacija, so koe i masko da zastanam sekogas na kraj ili mi go pravele muvac ili.... a premnogu i davam znacenje na vakvi raboti i me zamarat mnogu. pomos
Зад секој пламен,има и оган... Само зависи дали е изгаснат или тлеечки.:icon_bigg Чим ти се премногу често случува... Имаш некоја ујдурма во минатото направено. Инаку, не гледам причина зошто би те лажно обвинувале. Мене ми се` има случено да ме обвинат неправедно и лажно, ама се` си доаѓа на свое место, па така и неправдите за кратко време си наоѓаат резолуција. Сепак, грижата на совест што го мачи човека, е најголемата можна казна за сите негови грешки.

se slucuva i toa- pa morame da se objasnuvame sto kako i bas me nervira ama na kraj sepak se dobro zavrsuva

Ме интересира дали некогаш вашиот партнер ве осудил за несторено дело како на пр: некоја залутана порака да стигне до вас, некоја грешка со Фејзбук или она познатоно кога слушнала од трето уво,, ми кажаа дека те виделе,, и сл.

Да..баш минатата недела...кај 21 часот излегов со женската до 22..после со другарите отидов она со другарките..а во меѓувреме на местото кај шо седевме беа и нејзина другарка и дечкои..и си заминавме шо си заминавме...јас отидов со другарите,и пред одење со другарите земавме за пиење и отидовме на местото кај шо седев ја со неа..и се беше океј додека другата ден она не ми се нафрли....ми вика од 9 сатот одиш со мене после со друга..ко демек другаркаи ме видела..(глупача) и одтука женската за рака и кај другаркаи...и фино лепо и поставив 2 блиц прашања..девојчето се изгуби во просторот и ни се извини и на двајцата..

Сеирџиски мислења резултираат со бан. Прва и последна опомена. Избришани се 2 мислења.

Главната причина поради која претпоследната врска имаше времетраење изразено во секунди. Едноставно, мене ми се случуваа работи кои очигледно јас ги игнорирав, а биле лоши по однос на нашата врска. Онака, get a life!

Многу просто, се е во поводот. На човек никогаш му немам дадено повод да ме осуди, а отприлика сите знаеме што не прави валкани играчи. Ако сте човек на место, другиот би требало и без диоптер да го види тоа во вас, ако сте валкан играч, па макар само заљубен во флертот без да прави ништо конкретно, пак грешите, и тоа е доволно понижување за другиот во врската. Да бидам докрај искрена, може никој не ме судел ( да ме судел ќе знаев, ова не минува премолчано), и посебно ценам што никој никогаш не ме оптужил за ништо што би значело дека нема доверба во мене, но јас имам судено некому. И пак ќе речам се е во поводот. Јас макар и безначаен повод не простувам, т.е минувам низ него. Ако можам јас да бидам докрај ферплеј може и другиот.

da imav slucaj minatata godina koga mojot bivsi namesto 011 na kraj od moj mob na brzina svrtel 111 i mu se javil nekoj maz i on iznenaden poso znaese deka jas sum na kafe so drugarki ni da prasa koj e ni da vidi koj broj svrtel odma isklucil i posle 2 dena mi se ljutese ne sakase ni da razgovarame ni da se videme dodeka ne otidov kaj nego (nepokaneta) bidejki ne mi bese jasno so se slucuva i on mi kazuva se jas mu se kolnam deka ne e tocno i mene za sreka mi tekna mu velam: daj da vidam u kolku sato si mi zvonil so da vidam moe ime nema vo pozivni povici ama zatoa ima slucen moj broj koj od od nervoza ne e ni primetil sreka sto ne e zvonel mnogu inaku da mu e bilo otideno oj dokazi mu

секојдневно ми се дешава и тоа од брат ми :tapp:
зошто е помал моите ЕПТЕН му веруваат и го тинтраат и за се ја сум крив...
еве на пример пред недела дена брат ми скрши вазна и сеа ја седам во соба и доаѓа и ме вика да одам во дневна...
и ја одам во дневна глеам скршена вазна и он џом да го нема до спална и ја буди мајка ми и и вика дека сум ја скршил вазната :tapp:
и ја ни крив ни должен испаднав крив...
ама затоа потоа убав ќутек изеде брат ми :toe:

неколку пати да некажам многу али ке го идвојам овој момент...идев со девојче што и не така ми правеше мерак и пазија дешавкава ми се јавува и ми се нафрла демек синоќа нели дома ке седеше, болен ми рече дека си па ти ме лажеш итн а у принцип не се замарам многу и реков да бев само да ме остави и послем некое време ми се јави за да ми се извини таа што наводно и кажала дека сум џускал со друга сакала со мене и намерно така направила за да раскинеме, детски работи :toe:

Најлесно е да се префрли вината на друг иако не си го сторил тоа.
Навикната сум секаде да бидам црната овца во семејството,во друштвото,па дури еднаш бев виновна во дамнешна врска.
Сепак јас имам чиста душа и ако знам дека не сум виновна за несторено дело(иако ме обвинуваат)немам грижа на совест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom