Неправедно обвинети

• Креатор на темата Креатор на темата SANJI4K
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 декември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
dali nekogas vi se slucilo da bidete obvineti za nesto sto ne ste go storile. Mene ova mi se premnogu cesto slucuva i postojano so deckomi se karavme poradi vakviraboti (raskinavme bas poradi toa) razbiram deka i nemu mu e dojdena preku glava ovaa situacija, so koe i masko da zastanam sekogas na kraj ili mi go pravele muvac ili.... a premnogu i davam znacenje na vakvi raboti i me zamarat mnogu. pomos

so koe i masko da zastanam sekogas na kraj ili mi go pravele muvac ili....
А бе?
Шо знам... Знам дека сме ужасно трачарски народ, ама до толку? Мислам, селебрити да си па не би се замарале до овој степен со тебе, секое машко да ти го прават мувач и не знам што... А не па вака обичен смртник, ама океи.

Како и да е, не знам за што точно бараш помош... Неправедно обвинети? Па, насловот и не се сложува баш со поентата...

Ни се случило да бидеме неправедно обвинети за нешто што не сме го сториле. А што со тоа? Па не знам, ако станува збор за трачеви, фино ќе ги игнорираш. Ако дечко ти е некој што е easy influencive, тогаш веројатно ќе имаш проблем, зошто колку и да го убедуваш, толку е сомничав што пре би верувал на гласини отколку на тебе.

Имај предвид и дека кај што има чад има и оган, и дечко ти веројатно се води по оваа поговорка, па ако гласините идат од сто страни, нешто сигурно има :)

Уосталом, можам само да ти кажам да не се замараш... А што би друго со невистини :toe:

Да,посебно затоа што живеам во Прилеп...

Сценарио 1
Дечко ти: „Те видов со оној тип! Гарант имаш нешто со него!“
Ти: „Дојди во кревет, па ќе ти покажам.“
*Закон секс*
Ти: „И? Мислиш ли сè уште дека сум имала нешто со оној тип?“
Дечко ти: „Ако да, имај пак и пак да имаме уште поарен секс. Ако сакаш, имај и со оној, научи техники од него, па примени ги на мене, љубов моја...“

Сценарио 2
*Просечен секс*
Ти: „Гледаш? Да имав нешто со тој тип, ќе научев нешто повеќе и сексот ќе ни беше подобар! Их, вие мажите сте значи... *кавга*“
Дечко ти: „Извини што се сомневав во тебе, љубов моја. Може ли некако да ти надокнадам? Ја сакаш ли онаа најскапа ташна? А романтична вечера во најскапиот ресторан? А целата моја кредитна картичка да ја потрошиш на што си сакаш?... *умилкување до максимум*“

Сценарио 3
Ти: „КАКОВ ЛУЗЕР!“
*Корпа*
*Наоѓање на нов дечко*

Добро е нека викаат мувач, мувачица.

Туку еднаш погрешно ме обвинија дека сум и потенцијален татко!!! Бев жив мртовец целиот избледен е тоа е обвинување, друго вакви работи се ветар и магла.

Сценарио 1
*Закон секс*
Ти: „И? Мислиш ли сè уште дека сум имала нешто со оној тип?“
Дечко ти: „Ако да, имај пак и пак да имаме уште поарен секс. Ако сакаш, имај и со оној, научи техники од него, па примени ги на мене, љубов моја...“

Сценарио 2
*Просечен секс*
Ти: „Гледаш? Да имав нешто со тој тип, ќе научев нешто повеќе и сексот ќе ни беше подобар! Их, вие мажите сте значи... *кавга*“
Дечко ти: „Извини што се сомневав во тебе, љубов моја. Може ли некако да ти надокнадам? Ја сакаш ли онаа најскапа ташна? А романтична вечера во најскапиот ресторан? А целата моја кредитна картичка да ја потрошиш на што си сакаш?... *умилкување до максимум*“

Сценарио 3
Ти: „КАКОВ ЛУЗЕР!“
*Корпа*
*Наоѓање на нов дечко*

Глупави, нереални сценарија.

Искрено, малце темава ми е.. :icon_neut

Нејсе, може има и вакви ситуации, каде што иако по долго време одење, партнерот верува во се` друго освен на партнерката.

И, каква е целта на оваа врска?..

Глупави, нереални сценарија.

Искрено, малце темава ми е.. :icon_neut

Нејсе, може има и вакви ситуации, каде што иако по долго време одење, партнерот верува во се` друго освен на партнерката.

И, каква е целта на оваа врска?..

па можи дечкото сака да ја задржи својата партнерка му се бендисва.. да ја научи полека полека на ред...ако згрешила нешто пред то..е со неа ама сепак не е осигуран дали се сменила...не сака да биди повреден после тоа да навлези во уште поголема љубов а да и верва без причина..

па можи дечкото сака да ја задржи својата партнерка му се бендисва.. да ја научи полека полека на ред...ако згрешила нешто пред то..е со неа ама сепак не е осигуран дали се сменила...не сака да биди повреден после тоа да навлези во уште поголема љубов а да и верва без причина..

Mу се бендисва?
Ако одат две години, тој неа ќе ја бендисва или ќе ја сака?

Ќе знае каква е или ќе ги слуша другите?
Ќе ја научи на ред, или ќе прифати таква каква што е?

Mу се бендисва?

Да бе да оди и десет години ако сакаш шарај на страна еднаш да чуе толку е. Демек должен е да те трпи кога се слушаат муабети за тебе. Епа нема не си единствена и светица.

Не го сфаќај постов лично.

Да бе да оди и десет години ако сакаш шарај на страна еднаш да чуе толку е. Демек должен е да те трпи кога се слушаат муабети за тебе. Епа нема не си единствена и светица.

Не го сфаќај постов лично.

Не сфаќам ништо лично не се секирај.

Ама да раскиниш со некоја само затоа што некој зли јазици зборуваат за неа, само за да ве скараат ми е малце незрело, непромислено и нелогички. Тој/таа да верува на други, а не на партнерот/ката.

Ќе им веруваш на некој што воопшто не ги познаваш, а не на личноста со која си поминал 10 години (Карикирам сега, не мора да се 10).

Не сфаќам ништо лично не се секирај.

Ама да раскиниш со некоја само затоа што некој зли јазици зборуваат за неа, само за да ве скараат ми е малце незрело, непромислено и нелогички. Тој/таа да верува на други, а не на партнерот/ката.

Што ако тие зли јазици не прекинуваат? Ќе се правиш на Тошо?

Mу се бендисва?

изгледа погрешно се изразив..сигурно да ја сака...за знаењето никогаш не се знај кој каков е секој на крајот си ги покажва рогојте...2 години се малце ами 8?е зошто да не проба да ја смени од некои лоши навики?тоа лошо е?кога добро му мислиш на некој зошто да не пробаш да му смениш мислење..а шо па ако му верва целосно...другите му кажваат дека та прај глупости..а тој на нив не му верва туку остава жената да му набива рогој??

da,mnogu cesto najverojatno zaradi toa so nekoj lugje nemaat druga rabota i izmisluvaat

Ова сепак не е неправедно обвинети, туку е знак на претерана љубомора. Мафни го, не ти треба таков кој ке те држи на “ланец“ нон стоп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom