Непознато што вреди да се слушнe

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Девојкава има само неколку песни кои ми се допаѓаат премногу. Мислам дека се само 2 песни кои се убави. На пример во оваа песна ми се свиѓа меланхонијата, како да ја слушаш тишината.

И оваа извонредна изведба од Alice Fredenham на песната My Funny Valentine од Frank Sinatra, што е дури подобра од оригиналот.

Detour се хрватски бенд со современ електро-акустична поп звук
Detour.jpg

A ова им беше доста позната во хрватска, дури и во реклама ја имаше за Јогурт :icon_lol:
[DOUBLEPOST=1416844519][/DOUBLEPOST]Jinx е хрватски бенд со поп и мешавина на повеќе стилови на музика

1910653_36666247192_5951_n.jpg

Последно уредено:
Имам цела плејлиста со вакви непознати песни, над 1.000, ама повеќе нареден пат.

Ептен ме фрли во 60тите. Битлси, Џими, Лутер Кинг со I have a dream, убавата Бриџит Бардо, ратот у Виетнам, шампионите од Бразил, Вудсток, индиго панталони, дугачки коси, тука негде и Кока-Колата, "Кенедовците", цвет во коса и се зачинето со ЛСД. :свиркам:

Не знам колку ви се познати или непознати, ама вредат за цела наша сцена заедно

‘^^^^ Мене ми се ептен геј, Пошто ги знам од гимназиските денови повеќето, кој со Инхибит, кој со Клауфцгј, ама ова е активно продавање на глупости за пошироките маси :)
Мое мислење секако и ништо повеќе.

Инаку овој мастерпис ито како е непознат, а песниште за минимум 200 000 views.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom