Се најдов во скоро сите постови ... леле, срамота е тоа ако не па:pos2:
Јас на пример сум преголем хигиеничар и ако допрам и најмала ситница морам да ги ги измијам рацете,зашто во спротивно нема да можам воопшто да си го допрам лицето, а уште помалку да јадам.
Исто. Пред било што да правам, морам да измијам раце. Незнам како не ми се истенчила кожата досега од толку миење ...:nemoguce:
Се` мора да ми е однапред испланирано. Пример-за излегување мора да го знам првичниот план минимум 2 саати пред излегувањето, или се курчам и останувам дома.
Исто! Недај Боже да ми јават нешто во врска со работата, па да морам да излезам одма ... ојде тој ден ... тие што ме знаат добро, ме избегнуваат тогаш.
Имам навика да ги ставам сите предмети на истото место каде што стоеле,ако бидат случајно разместени(понекогаш ми оди на нерви тоа,ама јебига,навика

)а,во последно време почнав да си ја грицкам цело време долната усна:uvo:
Леле тоа со ставање секој предмет на истото место. Тешки сеири ми маваат на работа, ама ај де, како да се сменам. И со грицкање на долната уста ... незнам зошто, ама парче ја правам и јас во последно време ... кога палам цигара ме пече дури, а да не зборувам како ми е кога ставам карминче ...:nesvest:
а и левата веѓа често ја кревам нагоре кога нешо не ми е најјасно...
Јас само десната можам, а ја кревам секогаш кога се запрепастувам од нешто или во момент се нервирам.
Собата ако не ми е во хаотична состојба јас не функционирам.:nesum:
Лошо тоа со собата ... во последно време станот ми е во хаос поради кучињата, па подолго време ме мачи тежок немир ... додека не најдам начин да е све средено со нив, може и нема да се разболам!:pos2:
Се нервирам ако ми штрчи макар и едно влакно од косата или пак не сум доволно средена за да излезам, а потоа и не излегувам.
Леле и ова исто!:nemoguce:
kade i da odam (u kuka), gi ostavam struite da svetat, pa duri i preku den
Исто, исто ... неможе да ми се види станот во темница. Којзнае колку луѓе напињаат да ѕвонат кога не сум дома, мислејќи дека сум затоа што од надвор се гледа светло ...:podsmev:
Сигурно имам уште нешто, ама доволни се и овие непотребни навики, нали?:kesa:
п.с. Не легнувам да спијам без да запалам цигара, без оглед кога сум се вратила дома, дали веќе спијам на нозе итн. Кога сум пробала обратно, ме мачи несоница, па повторно станувам да испушам една и да си прилегнам пак.