Neotel интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Таа брзина ја имав и кај мене пред да го форматирам PC to, а откако го форматирав ми се каци брзината.

424929802.png

Не зезај. Сакаш да кажеш дека брзината ми е намалена заради компјутерот???

Не зезај. Сакаш да кажеш дека брзината ми е намалена заради компјутерот???

Искрајно незнам што да ти кажам, кај мене да се надевам дека тоа играло улога. Сега за сега иде супер за понатаму ке ве известам што како ке биде.

kazete gi drugite iskustvata sto ste gi imale so NEOTEL zosto sakam da begam od T_home sakam da go zemam neograniceniot paaket

kazete gi drugite iskustvata sto ste gi imale so NEOTEL zosto sakam da begam od T_home sakam da go zemam neograniceniot paaket

Другар, седи си на Т-Хоум, од искуство ти кажувам (корисник сум на Неотел), кабел си е кабел. А почекај од наредната недела треба и Космофон да пушти ВајМакс, па види и таму шо понуда ќе дадат.
Инаку Неотел се стабилни (горе-долу), ама варира брзината, и тоа многу. Се’ додека не покријат како што треба, така и ќе биде.

До тогаш сигурно ќе има понуда :helou:

Ќе замолам ако може некој што го користи пакетот од 4 мбит/с да постира брзински тест. Од неотел ми рекоа дека пакетот од 4 мбит/с има
768 кбит/с уплоад брзина.

Ќе замолам ако може некој што го користи пакетот од 4 мбит/с да постира брзински тест. Од неотел ми рекоа дека пакетот од 4 мбит/с има
768 кбит/с уплоад брзина.

Јас го имам тој пакет и еве ти пост од тест:

428395859.png

Се надевам дека пакетите ќе бидаат поевтини и со поголема брзина..
Zalna vest samo sto doznav internetot sto ke go nudat cosmofon od Ponedelnik so se fiksen ALO ALO ke bide 3G a wi-max samo za biznis korisnici :( bas STETA :vozbud::vozbud::vozbud::uvo::uvo:
vaka ke izgleda uredot ;
ZTE MF 600 HSDPA WIRELESS BROADBAND MODEM

( Ostana NEOTEL edinstven so wi-max na cela MKD )treba da napravat dobar poteg sega !

Attachments

• 3G modem.jpg
    3G modem.jpg
    17,3 KB · Прегледи: 13
Во договорот на Неотел пишува дека ќе ги следат цените на пазарот, па баш да видиме дали ќе интервенираат и тие со поголеми брзини, МТНет веќе отиде на 20мбпс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom