Neotel интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Таа брзина ја имав и кај мене пред да го форматирам PC to, а откако го форматирав ми се каци брзината.

Не зезај. Сакаш да кажеш дека брзината ми е намалена заради компјутерот???

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Не зезај. Сакаш да кажеш дека брзината ми е намалена заради компјутерот???
Искрајно незнам што да ти кажам, кај мене да се надевам дека тоа играло улога. Сега за сега иде супер за понатаму ке ве известам што како ке биде.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
185
Поени од реакции
1
kazete gi drugite iskustvata sto ste gi imale so NEOTEL zosto sakam da begam od T_home sakam da go zemam neograniceniot paaket

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
kazete gi drugite iskustvata sto ste gi imale so NEOTEL zosto sakam da begam od T_home sakam da go zemam neograniceniot paaket
Другар, седи си на Т-Хоум, од искуство ти кажувам (корисник сум на Неотел), кабел си е кабел. А почекај од наредната недела треба и Космофон да пушти ВајМакс, па види и таму шо понуда ќе дадат.
Инаку Неотел се стабилни (горе-долу), ама варира брзината, и тоа многу. Се’ додека не покријат како што треба, така и ќе биде.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
До тогаш сигурно ќе има понуда :helou:

Член од
12 март 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ќе замолам ако може некој што го користи пакетот од 4 мбит/с да постира брзински тест. Од неотел ми рекоа дека пакетот од 4 мбит/с има
768 кбит/с уплоад брзина.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ќе замолам ако може некој што го користи пакетот од 4 мбит/с да постира брзински тест. Од неотел ми рекоа дека пакетот од 4 мбит/с има
768 кбит/с уплоад брзина.
Јас го имам тој пакет и еве ти пост од тест:

Член од
29 август 2008
Мислења
5.944
Поени од реакции
4.445
Се надевам дека пакетите ќе бидаат поевтини и со поголема брзина..
Zalna vest samo sto doznav internetot sto ke go nudat cosmofon od Ponedelnik so se fiksen ALO ALO ke bide 3G a wi-max samo za biznis korisnici :( bas STETA :vozbud::vozbud::vozbud::uvo::uvo:
vaka ke izgleda uredot ;
ZTE MF 600 HSDPA WIRELESS BROADBAND MODEM

( Ostana NEOTEL edinstven so wi-max na cela MKD )treba da napravat dobar poteg sega !

Attachments

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Во договорот на Неотел пишува дека ќе ги следат цените на пазарот, па баш да видиме дали ќе интервенираат и тие со поголеми брзини, МТНет веќе отиде на 20мбпс.

Kajgana Shop

На врв Bottom