Неостварени секс желби

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев гадната мисла за себе да ја задржам, али ајде.
На Офчаро му мирисаат на формалин, пошто он е влав, а сигурно некој влав е директор на мртвачницата, па го пушта по ноштите да си го тера своето. Ееее, така ли се испраќаат бабите на оној свет бе Офчаре?

More Ofcareee, tuku, i za formalinot, tamu i ladno e, pa da ne cuva hrana? Doma da ne arci frizider i struja, neli vlav.

Абе мислев дека се што сум посакал сум остварил... Али на крај ми текна шо би ми било фантазија...

Светско првенство во фудбал, утакмица Бразил - Хрватска. Јас во дневната гледам фудбал со Хајнекен и смоки до мене, а во спалната Офчар ги растура.... рецимо.... Самара, и некоја по негов избор, и после утакмица и секс (завршует у исто време), идам со Офчарот на биљард и коментираме, ја возбуден од фудбалот, он од активностите у спална...

Perverzen sex so srednovecna bula so siv mantil i kafeava samija, vo garderoba vo Evrozaija nekade okolu 13.43, petok.

Dolphin напиша:
Абе мислев дека се што сум посакал сум остварил... Али на крај ми текна шо би ми било фантазија...

Светско првенство во фудбал, утакмица Бразил - Хрватска. Јас во дневната гледам фудбал со Хајнекен и смоки до мене, а во спалната Офчар ги растура.... рецимо.... Самара, и некоја по негов избор, и после утакмица и секс (завршует у исто време), идам со Офчарот на биљард и коментираме, ја возбуден од фудбалот, он од активностите у спална...
Не може Офчар и Самара. Дејчето си е живо. Офчарон е по мртваци. башка послем ќе ти корне станот на формалдехид.

Neostvarena zelba mi e da ja pernam komsikata! Ama samo onaka bez obvrski, da si go napravime kefot!
Jebi ga, coveckoto oko e lakomo, uste i uste i uste...

Хм...
неостварени, и што знам дека нема да се остварат..
Јас + Бритни или Пинк + Кристина Агилера
или
Јас + Кармен Електра + Кејт Мос

:je::je::je::je:

Како да не, офнои?? Не се давет тија лесно бе, ко ќе ти џбурнат со то кривите рогој в газо, пемпел че те стора.

Garfield напиша:
Како да не, офнои?? Не се давет тија лесно бе, ко ќе ти џбурнат со то кривите рогој в газо, пемпел че те стора.

ти знаеш.

мене тоа ми е фетиш. виткан рог, право на простата удара.

Ујееееееее, човече па ти си бил цар бе. Ај си делиме зеленки да бидеме најцарој, шо знаш, може некоја ради тоа че ни исполњава неостварени секс желби.

Neostvarena fantazija mi e jas i druga devojka, si lezime, se mazime, se baknuvame,i ........:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom