Неостварени секс желби

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Да имам секс со девојка која ќе ја сакам 100%.:sekss: :kajg:

На пуст остров, со хеликоптерски дотур на бурбон и храна, со Дабиче, Дотичната, Скулгрл, онака, една да ме пере, друга да готви, а трета да чисти по дома.

Garfield напиша:
На пуст остров, со хеликоптерски дотур на бурбон и храна, со Дабиче, Дотичната, Скулгрл, онака, една да ме пере, друга да готви, а трета да чисти по дома.

аааааааааааааааааааааааа :ne::ne::ne:
Или само мене ме зимаш, или не правиме ништо.

Ехееееее сте ја отерале темава упм! Почнувајќи со постот на Офчар, се отишло уџум:icon_lol:
Ако зеам да ја чистам, ќе треба само една страна да остане.

Продолжете си тука:)

ја да ја ебам, додека она ми го пуши

Ти па ти:icon_lol: Уште еден да не ти пораснал?

а колкав ми беше?

Добро, тоа шо го сакаш единствено е можно ако низ уста и излегува додека ја ебеш, па обратно да и се враќа:icon_lol:

FortunE напиша:
Добро, тоа шо го сакаш единствено е можно ако низ уста и излегува додека ја ебеш, па обратно да и се враќа:icon_lol:

Одамна не сум се смеела волку:pos::pos::pos::pos:

Ам така де! Сакал да му го пуши додека ја ебе! Ете од што зависи дали неговата желба ќе остане само на неостварена желбичка:icon_lol:

FortunE напиша:
Ам така де! Сакал да му го пуши додека ја ебе! Ете од што зависи дали неговата желба ќе остане само на неостварена желбичка:icon_lol:
море гОЈДО работа.. пробај го после кажувај....не вака... одко се испострафте требет и дс се испоштовате :)

Ти да не си му портпарол?:icon_lol:
Ај ќе се воздржам од други коментари:icon_lol:

FortunE напиша:
ја да ја *ебам, додека она ми го пуши

*за ебење у здрав мозок станува збор бејби...

сега прочитај ја повторно реченицата што ја напишав за моја неостварена желба ќе те молам:):kez:

нешто слично ко луд јебе збуњеног...:sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom