- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
Голтање и фелација . Иако мислам дека наскоро ќе ми се оствари![]()
Кажи и дека се чувствуваш како изгонет од рајот. Може ќе проголта

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голтање и фелација . Иако мислам дека наскоро ќе ми се оствари![]()
Што бидна?Другар јас најдов потенцијална што ми има признаено дека обожава да голта. И сега нормално работам на случајот.Па за некое време ќе ви пишам на темата дали ми се реализирала желбата.
Е па кога ќе ја залапаш исто како на тие што им ја има голтано да си им го испушилДругар јас најдов потенцијална што ми има признаено дека обожава да голта. И сега нормално работам на случајот.Па за некое време ќе ви пишам на темата дали ми се реализирала желбата.
Е па кога ќе ја залапаш исто како на тие што им ја има голтано да си им го испушил![]()
Не си клавај де толку на срце, така се велиЛеле муабетов...![]()
Е конечно со задоволство можам да кажам дека се исполни денес.Што бидна?![]()
Ти дали имаш памет ? Да ја залапам ?Е па кога ќе ја залапаш исто како на тие што им ја има голтано да си им го испушил![]()
Немаше потреба од толкаво убедувањеКажи и дека се чувствуваш како изгонет од рајот. Може ќе проголта![]()
е алал да ти е ДЕТЕ! а бе ти колку години имаш? 13? ова интернетот барем арен е од една страна, анонимна останува цурата која голтала... да не постоеше до сега цел град ќе ја разбереше која еЕ конечно со задоволство можам да кажам дека се исполни денес.![]()
И сега официјално немам неостварени сексуални желби се до следната фантазија.
Ти дали имаш памет ? Да ја залапам ?Да бе па урдата да и ја извадам од сите што го празнеле во нејзе .
Немаше потреба од толкаво убедување![]()
Јас дете ?? :O Немој вакви муабети на форум да ми пушташ, углед мој форумски да ми рушиш. 21 терам, пунолетен и пред европски и пред амерички закони. Се разбира дека останува анонимна, иако не е од форумот, ама и да беше немаше дискреција да прекршам.е алал да ти е ДЕТЕ! а бе ти колку години имаш? 13? ова интернетот барем арен е од една страна, анонимна останува цурата која голтала... да не постоеше до сега цел град ќе ја разбереше која е
а бе ти и 52 имај ако сакаш, со овој ум си баш ДЕТЕ од 13 години. ај да ти биде и она и јас благодарна што не кажуваш која е. баш си детиште!Јас дете ?? :O Немој вакви муабети на форум да ми пушташ, углед мој форумски да ми рушиш. 21 терам, пунолетен и пред европски и пред амерички закони. Се разбира дека останува анонимна, иако не е од форумот, ама и да беше немаше дискреција да прекршам.
Абе што има везе, луѓето ме прашаа уште у понеделник и сега им одговорив, неможев порано затоа што не беше реализирана желбата. На крај краева сите сме анонимни на форум, освен тие што не се. BTW ајде остај ме мене не сум јас тема на муабет, кажи си ги твоите неостварени сексуални фантазии. Та може и за твоето лонче ќе се најде капаче.а бе ти и 52 имај ако сакаш, со овој ум си баш ДЕТЕ од 13 години. ај да ти биде и она и јас благодарна што не кажуваш која е. баш си детиште!
јас веќе си ги кажав, и најдено ми е и лончето и капачето, не се секирај ти за мене....Абе што има везе, луѓето ме прашаа уште у понеделник и сега им одговорив, неможев порано затоа што не беше реализирана желбата. На крај краева сите сме анонимни на форум, освен тие што не се. BTW ајде остај ме мене не сум јас тема на муабет, кажи си ги твоите неостварени сексуални фантазии. Та може и за твоето лонче ќе се најде капаче.![]()