Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
јас веќе си ги кажав, и најдено ми е и лончето и капачето, не се секирај ти за мене....

како не си тема на муабет, кога сам си се фалиш овде. па само твоја работа е тоа дали ти се исполнило или не. не гледаш овие овде ги интересира само за да те дрибљаат....
Јас стварно незнам како ти се појави у муабетот ничим изазвана да делиш лекции за анонимност, ко божем јас излегов со име презиме слика и матичен број на девојката. Реков дека желбата ми се остварила денес, и сега што ??? Имаш ли некој проблем со тоа ?Дојде тука како падобранец да делиш лекции за зрелост и анонимност. Ех што мрзам вакви тузот ликови, што у секоја манџа се мешаат, ко сестра им да ми голтала. Уствари може бе, она имаше сестра. хаха :tapp:

јас и да имам сестра, она нема да се гледа со деца ко тебе. сега извини ако ти скршив филм, ама од вакви машки мачо муабети у животот доста ми е. аман пораснете веќе еднаш. тоа што некоја цура голтала, било само за тебе, не за да го делиш анонимно или не. ич не е битно тоа. битно си го поделил.

јас и да имам сестра, она нема да се гледа со деца ко тебе. сега извини ако ти скршив филм, ама од вакви машки мачо муабети у животот доста ми е. аман пораснете веќе еднаш. тоа што некоја цура голтала, било само за тебе, не за да го делиш анонимно или не. ич не е битно тоа. битно си го поделил.
Девојче без навреда али по муабетиве ми се чини како 3-4ца вчера да ти свршиле во уста и сеа те пука совест

АКо ти е доста не ги читај и слушај таквите муабети - simple as that. И така немаш ништо паметно да кажеш во твоите 67 мислења.

Девојче без навреда али по муабетиве ми се чини како 3-4ца вчера да ти свршиле во уста и сеа те пука совест
Хахаха (y)(y)(y)

Мезнаеш не те знам, ама ни еден не ми свршил у уста деновиве. а добро би ми дошло....
Еве може да договориме нешто. :vozbud:

АКо ти е доста не ги читај и слушај таквите муабети - simple as that. И така немаш ништо паметно да кажеш во твоите 67 мислења.
--- надополнето: 24 март 2013 во 00:37 ---
Еве може да договориме нешто. :vozbud:
а ти ми ги броиш постовите? леле фала ти детенце....
а бе јас со деца си немам работа, после да ме зборат вака ко тебе. не фала.
може јас да си најдам некој МАЖ што ќе знае да ме задоволи без да се фали анонимно или не.:P

а ти ми ги броиш постовите? леле фала ти детенце....
а бе јас со деца си немам работа, после да ме зборат вака ко тебе. не фала.
може јас да си најдам некој МАЖ што ќе знае да ме задоволи без да се фали анонимно или не.:P
Стварно си била напорна . Не ти ги бројам постовите, моја сува интелегенција ако си забележала бројот на постови на профилот ти ги пишува. Ајде магла на голтање и ти, да те задоволи некој маж по можност црнец со 35 цм цевка.

Стварно си била напорна . Не ти ги бројам постовите, моја сува интелегенција ако си забележала бројот на постови на профилот ти ги пишува. Ајде магла на голтање и ти, да те задоволи некој маж по можност црнец со 35 цм цевка.
Николче имаш многу убаво име, да ти кажам право. кога ќе пораснеш, ќе знаеш што ти зборам. е тогаш најди ме, може и ќе договориме една средбичка еден на еден, да те видам во каков маж си пораснал :P

Николче имаш многу убаво име, да ти кажам право. кога ќе пораснеш, ќе знаеш што ти зборам. е тогаш најди ме, може и ќе договориме една средбичка еден на еден, да те видам во каков маж си пораснал :P
Хахаха душо, јас кога ќе пораснам ти ќе имаш 70 години и единствено нешто што ќе голташ ќе биде меки пивтии и пасиран зеленчук. :vozbud:

Хахаха душо, јас кога ќе пораснам ти ќе имаш 70 години и единствено нешто што ќе голташ ќе биде меки пивтии и пасиран зеленчук. :vozbud:
Мисли си ти така. ако теши си се. не знаеш што пропушташ...:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom