Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Да му ја испеам песнава на малиот уз ваков перформанс. :love: Само на крај со помалку кожни партали да останам на себе и да немора сама да ја вадам подвезицата. :D

да имам најзгодна девојка на свет,која место мене ќе ги ора нивите мои... и пак ќе наоѓа време и за мене. :cool:

Партнерот да изведе еден добар стриптиз,облечен во нешто кожно, а мене ме има врзано за кревет со лисици :love: :drk:

Да се ебе некоја со мене зашто имам многу пари.

Ке ве молам да се се подигрувате со мојата сексуално неостварена желба. :)

Голтање и фелација . Иако мислам дека наскоро ќе ми се оствари :love:

И кај мене тоа голтањето сега за сега само пуста желба...но очекувам дотичната наскоро да попушти :D

И кај мене тоа голтањето сега за сега само пуста желба...но очекувам дотичната наскоро да попушти :D
Другар јас најдов потенцијална што ми има признаено дека обожава да голта. И сега нормално работам на случајот. :D Па за некое време ќе ви пишам на темата дали ми се реализирала желбата.

Да има доминација во сексот било моја или нејзина,ама да треа таа доминација малце повеке,не оние децки игри со розеви лисици за рака,туку малце повеке ама не и превише...само за жал немам уште најдено кандидатки :P

Покажи и бе дека не е гнасно и гадно , сврши си на рака и речи “Види мори како е лесно“ и оп лапни ја и голтни си ја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom