Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум страствен колекционер на кутии од цигари.Имам кутии од повеќето цигари како на Балканов , така и пошироко.И сите ми се наредени која кутија од каде потекнува.

Лошото е што кога немам цигари , размислувам за отварање на некоја од тие скапоцени кутии :pos:
Same one here:helou:
Иначе прекинав оддамна да собирам, али тие што ги имав собрано сеуште си ги чувам само дупликатите ги фрлив така да околу 500 имам сеа.

Собирам батерии од мобилни телефони...:kesa:

јас дисплеи тоа ми стана хоби до сега имам 6-7 собрано и се полни колекцијата, а исто така и флетови имам 2

Празни фишеци од ловѓиска пушка, мислам не различни калибри,и од различни пушки туку само од мојата, на секој Фишек уредно запшишано Кога Каде е пукано и што се има утепано со истиот, и број ако се работи за птици, и кој дивеч е сега имам многу повеќе испукано и фрлено отколку етикетирани и сочувани се разбира фрлените се промашувачки :)

Ја собирам билети од автобуси, последниот пат кога ги броев имаше околу 300.
Исто собирам и шишенца од парфеми.

Sobiram flaeri...iam okolu 300 mozebi...
И јас сум истиот,еве веќе неколку години собирам од журки а најдобрите ми стојат на полици во соба :party3:

Собирам некролози од бандери. Ако има некој со слично хоби и има за размена пошто имам доста дупликати нек се јави.

Собирам некролози од бандери. Ако има некој со слично хоби и има за размена пошто имам доста дупликати нек се јави.

Другар ми ко мал дневник водеше на умрени,одеше по некролози и запишваше...и беше обседнат со гробој,the passion of a lifetime...

:vozbud:

Да ја оживеам темава.
Собирам Спрајт лименки веќе 2 години и ко мал иам собирано исто.

Еве ги тие одамна

dsc1093.jpg

И поновите

dsc00336nyp.jpg

Обично кога гледам фудбал,пијам Спрајт и после ги чувам лименките.

Цд-а :toe: двд-дуал лејер ,обични,оние најмалине...сакам од секој вид да имам по едно празно ..ако е од иста марка ,битно бојата да е друга:pos2:
имам накај 30-тина разни марки ..од принко,вербатим,сони,меморекс,дајамонд,банана -овие се интересни,е-проформанс,креатив,тдк,хп,natscu jапонско пишува дека е :tapp:,хард диск двд и ова е топ на изглед,арита,елит,лс медиа..... ..итн
и едно блу-реј цд:pos2:

собирав како помал запалки имав две кутии цели и сите беа различни по боја, на нив различно пишуваше. сега кој знае каде се, туку ме фаќа страв кој знае каде се зафрлени да не експлодираат некој ден над 100 ги има на исто место :nesum:

jas sobiram bileti od natprevari na fudbalskata reprezentacija na makedonija na domasen teren...Do sega imam 1 bilet od Makedonija-Skotska,1 bilet od Makedonija-Holandija,2 bileta od Makedonija-Norveska i 1 bilet od Makedonija-Spanija.Planiram i da odam na Makedonija-Katar a za ponatamu ke vidime

Јас собирам тетратки.Секоја година си купувам и си ги чувам,и многу ми е мерак кога ги купувам така нови и празни:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom