Необично откритие во околината на Штип

e ajde de a posle ako vervis deka postojat vonzemjani te pravat lud, ako ne e vonzemjanin so e togas?

Кузнеј шо ќе е, марсоец не верувам да е, шо к*р барал во Македонија :)

Абе дали сте вие сигурни дека воопшто е нешто најдено? Го видел ли некој черепот? Ако ова е навистина некое сензационално откритие, досега на телевизија немаше да слушаме ништо друго освен тоа, а еве јас првпат тука прочитав, што ме тера да мислам дека е некоја добра новинарска патка.

:ija: вкрај интересно.
За жал колку шо се разрешиле другите мистерии во замјава - толку и оваа ќе се разреши.

:vozbud:ne be to e marioec zabegan vo stip

kuznae sho e !!!!! ali sho i da bilo sea kaj nas vishe garant ne e !!!!
chichevo garant go shitnal na nekoj do sea posho dobrite stvari ne stojat dolgo vreme kaj nas

Незнам што е, ама знам едно.... Сигурно е Грчко! Може и Бугарско али накај Грчко иде појше. Македонско више ништо не е.... Може и името ќе бараат да се смени на черепов (или што и да е :) )

Иначе, тие што се заинтересирале за НЛО и вонземјани, и што прочитале повеќе ствари за тоа, ќе им биде познато дека Штип, или поточно тврдината во штип (Исарот), е "најпосетувано" место од НЛО на балканот...

Р.Ѕ. Не барам да ме убедувате дали е така или не, дали постои НЛО или не, само си кажувам што сум прочитал, пошто ме интересираат вакви ствари.

Поздрав :)

Ова ја интересира цела Македонија ама никој не се нафаќа да види од што е точно. Прашање е дали и ова е уште во Македонија. Ова можеби е вонземјанин кој го виделе предците (викате било пред 1000 години) па го закопале ли штознам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom