Необично откритие во околината на Штип

Член од
19 февруари 2008
Мислења
103
Поени од реакции
1
e ajde de a posle ako vervis deka postojat vonzemjani te pravat lud, ako ne e vonzemjanin so e togas?

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Чидна работа ..

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Кузнеј шо ќе е, марсоец не верувам да е, шо к*р барал во Македонија :)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Абе дали сте вие сигурни дека воопшто е нешто најдено? Го видел ли некој черепот? Ако ова е навистина некое сензационално откритие, досега на телевизија немаше да слушаме ништо друго освен тоа, а еве јас првпат тука прочитав, што ме тера да мислам дека е некоја добра новинарска патка.

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
:ija: вкрај интересно.
За жал колку шо се разрешиле другите мистерии во замјава - толку и оваа ќе се разреши.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Bas sakam da znam so e me zainteresir

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
:vozbud:ne be to e marioec zabegan vo stip

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
kuznae sho e !!!!! ali sho i da bilo sea kaj nas vishe garant ne e !!!!
chichevo garant go shitnal na nekoj do sea posho dobrite stvari ne stojat dolgo vreme kaj nas

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Незнам што е, ама знам едно.... Сигурно е Грчко! Може и Бугарско али накај Грчко иде појше. Македонско више ништо не е.... Може и името ќе бараат да се смени на черепов (или што и да е :) )

Иначе, тие што се заинтересирале за НЛО и вонземјани, и што прочитале повеќе ствари за тоа, ќе им биде познато дека Штип, или поточно тврдината во штип (Исарот), е "најпосетувано" место од НЛО на балканот...

Р.Ѕ. Не барам да ме убедувате дали е така или не, дали постои НЛО или не, само си кажувам што сум прочитал, пошто ме интересираат вакви ствари.

Поздрав :)

П

Паган-др

Гостин
Ова ја интересира цела Македонија ама никој не се нафаќа да види од што е точно. Прашање е дали и ова е уште во Македонија. Ова можеби е вонземјанин кој го виделе предците (викате било пред 1000 години) па го закопале ли штознам.

Kajgana Shop

На врв Bottom