Z
ZeroStyle
Гостин
Kaj mene e cudno so odvreme navreme menuvam boja na ocite-i toa ne bilo kakva tuku od zelena na sina!
Zivot
ZivotFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zivot
обожавам да јадам леб пинџур гројзе и сирење.. 

после исто и јас газам на цели плочки, никако на раб, пробвам да ги бројам ама после се губам и почвам во мене само да си редам бројој.
Нешто посебно....хммм...па еве на пример секој месец си избирам фраза која ја користам како "узречица".
Зимно време по дома нон - стоп сум на кратки ракави
Обично запамтувам некои неважни работи отколку важни.![]()
шубе ми е ако од некаде има отвор ... ко да ќе ме касне нешто:nesvest:![]()
i na sabajle sekogas sum ljuta bez pricina i im se deram na site okolu mene po doma so mi se motkaat![]()
Заборавив да кажам дека неможам да спијам ако сум завртена на лева страна и ако немам две перници![]()
после кога читам книга обавезно првин ќе ја прочитам крајта. Не можам да ја читам книгата ако не сум ја прочитала крајта...едноставно ме копка![]()
Кога јадам ми тропаат забите
од синусите ставам капки за нос,од коа ке залади,негде септември до април негде, секој ден.. а треба да се ставаат само 4 дена.. така усте од мал... Рацете коа ке допрам нешто одма морам да ги измијам.. не поднесувам прашина или било што, Секогаш коа одам накај автобуска едно сто метри пред автобуска мора да загледам автобус И секогаш трчам по него како луд
. Бојата на очите ми се менува зависно од расположение ( кога плачам или сум нервозна ми се темно зелени , а кога сум ептен расположена и среќна ми се светло зелени со нијанса на сино ) , кога времето е врнежливо и облачно имам некоа неодредена сива боја...и то.