Необични карактеристики

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj mene e cudno so odvreme navreme menuvam boja na ocite-i toa ne bilo kakva tuku od zelena na sina! :D Zivot

Паа.. имам навика да кажувам каде одам дури и во WC кога одам кажувам.. кога шетам некаде морам некој за рака да држам.. нон стоп ми се ладни дланките.. многууу тешко се будам а кога ке се разбудам се живо и диво ми е криво :pos: обожавам да јадам леб пинџур гројзе и сирење.. :pos:

Имам повеќе.На пример летно време спијам ама не многу,а зимно време можам 24 часа да спијам.И една многу незгодна имам многу скокот,а поготово на коленото:pos2:

-pred da go procitam spisanieto MORA da go pomirisnam i go citam sekogas od nazad kon napred
-sekoja vecer na casovnikot mu gi vadam bateriite za da ne mi pravi tik tak,i narednoto sabajle pak gi stavam(dosadno znam)
-koga ja ceslam kosata posle mienje moram da pominam so ceselot 100 pati(brojam)
-isto i jas koga legnuvam da spijam gi gasam site mozni svetkavi nesta
-nikogas ne nosam siva boja(apsolutno nikogas)
...sega za sega samo toa mi tekna

после исто и јас газам на цели плочки, никако на раб, пробвам да ги бројам ама после се губам и почвам во мене само да си редам бројој.
Нешто посебно....хммм...па еве на пример секој месец си избирам фраза која ја користам како "узречица".
Зимно време по дома нон - стоп сум на кратки ракави
Обично запамтувам некои неважни работи отколку важни. :)
шубе ми е ако од некаде има отвор ... ко да ќе ме касне нешто:nesvest: :icon_lol:
i na sabajle sekogas sum ljuta bez pricina i im se deram na site okolu mene po doma so mi se motkaat :)
Заборавив да кажам дека неможам да спијам ако сум завртена на лева страна и ако немам две перници :)

мислев дека сум изрод ЈЕЕЕС и некој друг спиел со две перници

после кога читам книга обавезно првин ќе ја прочитам крајта. Не можам да ја читам книгата ако не сум ја прочитала крајта...едноставно ме копка:)

Да не се повторувам подобро е да цитирам,+
мразам кафе досеа никој не го ставил како карактеристика

Секогаш сум замислен.. и сите ме прашуваат што ми е, Неможам да спијам со саат во соба,кога спијам до мене мора да имам сисенце со вода,мобилен,капки за нос:P Кога јадам ми тропаат забите:P од синусите ставам капки за нос,од коа ке залади,негде септември до април негде, секој ден.. а треба да се ставаат само 4 дена.. така усте од мал... Рацете коа ке допрам нешто одма морам да ги измијам.. не поднесувам прашина или било што, Секогаш коа одам накај автобуска едно сто метри пред автобуска мора да загледам автобус И секогаш трчам по него како луд

Кога јадам...левата рака ми е ставена под мене, седам на неа...и јадам само со десната рака:)
Се додека не стане крајно неопходно да ја употребам и другата се разбира

DA nekontrolirano krevam vegji i mnoooogu lugje pred da se zapoznaeme mislat deka sum prepotentna, nekoja zaletana, komplicirana itn., itn., itn., bas poradi toa!!!???! kako da im objasnam deka toa mi e facata i toa mi e mimikata i deka e posilno od mene i ne mislam nisto nadmeno koga kje krenam vegja??!! I neam problem da istreskam se i sesto pred sekogo i sekade...........i da kafeto nikogas ne me rasonuva tuku me uspiva!
I cudno (zadocneto) kivam... ... ...

Прво шо ми текна е тоа дека сакам да правам некои работи различно од другите , да одам контра . Пример , кога на физичко сите вежбаат со десна рака , јас вежбам со лева и сите се свртени накај професорката , а јас сум свртена со грб:). Бојата на очите ми се менува зависно од расположение ( кога плачам или сум нервозна ми се темно зелени , а кога сум ептен расположена и среќна ми се светло зелени со нијанса на сино ) , кога времето е врнежливо и облачно имам некоа неодредена сива боја...и то.

Толку ми текна во моментов.

Пијам кафе пред спиење.Секогаш кога јадам дома седам со двете нозе на столот.Очите дење ми се зелени,навечер кафени.Не можам да издржам некој да ме допре на и околу папокот.Сакам да слушам како саатот прави тик-так пред да запијам,многу ме опушта.:nesvest:Јадам жешка храна,после ме боли непцето и јазикот.Никогаш не ставам шекер во ништо(кафе,цеден лимон,млеко).Не можам да ја кренам едната веѓа.Кога одам на гости прв пат,си бирам место за седење,и после само таму седам кога и да отидам.После 10тиот пат може да сменем место.Не го гледам Чарли Чаплин,оти ми е жал(поима немам зошто).

Јадам пржени лепчиња со шеќер. Сите ми се чудат на тоа и гадно им е. Има некој шо јаде ваква комбинација??
Бојата на очи не ми се менува, можам да ја кревам едната веѓа, можам да си го допрам носот со јазикот, можам да ги напраам прстите ко ножички, малиот и домалиот прст одвоени од показалецот и средниот прст, да праам крукчиња кога пушам, да ги мрдам ушите...

Па не ми текнува нешто необично поврзано со мене.
Али знам луѓе кои јадаат јуфки со мармалад.
Тоа ми е некако чудно и необично,можеби затоа што јас ги јадам с сирење.:toe:

Избегавам да се нервирам и конфликти(освен неизбежните) зошто ако се изнервирам лошо ќе биди.Имам многу лесен сон многу често од мало шушкање од човек се разбудувам и тоа свеж, јас си го нарекувам тоа мој личен алармен уред така да не можи да ми се шуња секој додека спијам.Е сега има една мана исто како кај алармот кај колите можи да има 100 лажни аларми а ниеден вистинит,така и кај мене ако добро се напијам или изнервирам мојот алармен уред ќе ме разбудува цела вечер(станувај опасност) и тешко ми оди исклучувањето на тој аларм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom